Spektakl od 17.30 sati

Ognjen Vukojević okupio humane zvijezde u Bjelovaru

Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
Ognjen Vukojević okupio humane zvijezde u Bjelovaru
08.01.2012.
u 09:20
Vatreni igraju za Dječji odjel bjelovarske bolnice, a Vukojevićevim humanim zvijezdama Kelavi, Srni, Šimuniću, Eduardu... sučelit će se selekcija Bjelovara.
Pogledaj originalni članak

Čak osam hrvatskih nogometnih reprezentativaca zaigrat će u nedjelju u 19 sati na parketu športske dvorane u Bjelovaru! U svom je rodnom gradu, naime, naš reprezentativac Ognjen Vukojević organizirao humanitarnu malonogometnu utakmicu, a prihod je namijenjen Dječjem odjelu bjelovarske bolnice.

Vukojevićevim "Humanim zvijezdama" sučelit će se selekcija Bjelovara, a za "zvijezde" će igrati: Kelava, Srna, Vrsaljko, Šimunić, Vida, Badelj, Vukojević, Eduardo, Vugrinec i Maras!

Trebao je doći i Sammir, no ne zna se kad će se vratiti iz Brazila...

– Nisam uspio mobitelom dobiti Sammira, negdje je u Brazilu. A moj kum Eduardo iz Brazila se vraća baš u nedjelju, sletjet će u Zagreb u podne, a već će u 19 sati biti na bjelovarskom parketu. Kapetan će biti, dakako, Darijo Srna, kao i u reprezentaciji. Bit će to pravi spektakl u Bjelovaru! Moj grad nije nešto slično doživio od 1972. godine kad su rukometaši Partizana bili europski prvaci – kaže Vukojević i naglašava: – Bit će to pravi spektakl, kakav Bjelovar ne pamti! Danima se traži ulaznica (cijena je 20 kuna), uvjeren sam da će dvorana biti premala da primi sve one koji bi željeli vidjeti ovaj show. Dvora može primiti samo 2000 gledatelja. Želio bih zahvaliti predsjedniku Bjelovarsko-bilogorskog županijskog nogometnog saveza Slavku Prišćanu koji nam je pomogao u organizaciji priredbe.

Dolazak su na spektakl najavili i bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec te ravnateljica bjelovarske bolnice prim. dr. sc. Vesna Lovčić – rekao nam je Vukojević, koji je sa svojim "zvijezdama" u petak odradio i "pripremnu večeru" u Zagrebu.

Dodajmo da će program, koji počinje u 17.30 sati, voditi poznata TV voditeljica Mila Horvat te bjelovarski radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka. Osim zarade od prodaje ulaznica, Dječjem odjelu bjelovarske bolnice svoje će proizvode i novčane priloge donirati i brojni sponzori ovog malonogometnog spektakla. 

Popularni Ogi dodaje kako mu nije puno trebalo da okupi najavljenu momčad jer, ističe, pri spomenu humanitarne utakmice svi su se odazvali na prvu loptu.

Hrvatske nogometne zvijezde još jednom su pokazale svoju humanost idejom da se organizira ovakvo sportsko druženje. Vjerujemo da će dvorana u Bjelovaru uistinu biti prepuna, baš kao što to Vukojević i ostali priželjkuju jer takav projekt to i zaslužuje.

Pogledajte na vecernji.hr