banski dvori

Orešković dogovorio zajedničku sjednicu vlada Hrvatske i BiH

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Orešković dogovorio zajedničku sjednicu vlada Hrvatske i BiH
30.03.2016.
u 16:37
Premijer je izrazio zadovoljstvo suradnjom dviju zemalja, sa željom da se ona dodatno potakne i poboljša na dobrobit obiju država
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković primio je danas izaslanstvo Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, na čelu s predsjedateljicom Borjanom Krišto

Premijer je čestitao izaslanstvu na predaji zahtjeva Bosne i Hercegovine za prijam u članstvo Europske unije, koja svjedoči o dosegnutom stupnju stabilnosti političkih institucija te potvrdio potporu Hrvatske euroatlantskim naporima te zemlje.

Izrazio je zadovoljstvo suradnjom dviju zemalja, sa željom da se ona dodatno potakne i poboljša na dobrobit obiju država. S tim ciljem dogovoreno je i održavanje zajedničke sjednice dviju vladaRazgovaralo se o mogućnostima i smjerovima jačanja gospodarskih odnosa, a bilo je govora i o mogućnostima za rješavanje zajedničkog problema Hrvatske i Bosne i Hercegovine – loše demografske slike i iseljavanja mladih, priopćeno je iz Vlade.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

Avatar mudonja
mudonja
18:16 30.03.2016.

slijedeći mjesec se Vlada seli u Janjevo..........

Avatar ljutatrava
ljutatrava
18:29 30.03.2016.

<a što će reći predsjednica,..ona je kraljica balkana a ne on;),..

Avatar babas
babas
19:48 30.03.2016.

Pametan potez Oreškovića! Suradnja sa BIH je neophodna,mi smo jednostavno pupčevom vrpcom vezani za BIH. Kao prvo treba dogovoriti autocestu kroz Hercegovinu do Dubrovnika,most za Pelješac je bacanje novca i duži put do Dubrovnika. Uz to BIH je jedna od rijetkih zemalja,uz Srbiju,sa kojom ostvarujemo trgovinski suficit.