Osječki HDZ

'Osnivanje HDSSB-a bio je samo paravan za provedene kriminalne radnje'

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
'Osnivanje HDSSB-a bio je samo paravan za provedene kriminalne radnje'
12.02.2014.
u 13:42
Iduća konferencija za novinare bit će još brutalnija jer se brojni građani javljaju i iznose podatke o kriminalnim radnjama u osječkoj pretvorbi. - rekao je predsjednik osječkog HDZ-a Damir Kramarić
Pogledaj originalni članak

Osječki HDZ-ovci pozvali su glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića da se, kako su rekli, pozabavi osječkom privatizacijom. Odgovornima za to drže HDSSB-ovce. - Iduća konferencija za novinare bit će još brutalnija jer se brojni građani javljaju i iznose podatke o kriminalnim radnjama u osječkoj pretvorbi. Osnivanje HDSSB-a bio je samo paravan za provedene kriminalne radnje - rekao je predsjednik osječkog HDZ-a Damir Kramarić koji je privatizaciju u Osijeku nazvao tsunamijem i spaljenom zemljom.

Kao najodgovornije za to, Goran Ivanović, HDZ-ov potpredsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije naveo je osnivača HDSSB-a Branimira Glavaša, ali i aktualnog stranačkog predsjednika Vladimira Šišljagića te potpredsjednika Krešimira Bubala koji su 2005. napustili HDZ.

>> HDZ pozvao DORH da istraži kako je ZZJZ potrošio 700.000 kn

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

BE
belimo
13:53 12.02.2014.

A konferenciju drže oni koji su oličenje poštenja....,kak bi se domaće reklo za njihovo poštenje i milicija zna!

AM
amma9
13:51 12.02.2014.

ili je to možda bilo nepristajanje na činjenje kriminalnih radnji pa su se zato odvojili od hdz-a hmmmmmmmmm

KR
krckoo
14:18 12.02.2014.

Gdje je nestala vijest sa HDSSB-ove presice, samo se sramotite štiteći Karamarka.