svi su dobrodošli

Otvorene prijave za proljetnu biciklijadu "Terra Albona"

Foto: Promo
Biciklijada
Foto: Promo
Biciklijada
Foto: Promo
Biciklijada
Foto: Promo
Biciklijada
30.03.2017.
u 12:59
Sudionici će obići tri obiteljska poljoprivredna imanja na području Labinštine, u Općini Kršan i Općini Sveta Nedelja, na kojima će degustirati lokalne delicije
Pogledaj originalni članak

Službeno su otvorene prijave za 'Terra Albonu', biciklijadu koja će ove godine imati proljetni karakter, a dobrodošli su svi ljubitelji bicikliranja, kao i rekreativci. 

Utrku organiziraju Grad Labin, LAG 'Istočna Istra' i Brdsko biciklistički klub 'Istra bike' zajedno s Turističkom zajednicom Grada Labina, Općinom Kršan i Turističkom zajednicom Kršan.

Biciklijada će se održati 23. travnja, u nedjelju, na relaciji Park skulptura Dubrova – Nedešćina – Veljaki – Kršan – Nedešćina – Park skulptura Dubrova, a dužina rute je 25 kilometara.

Polazak biciklijade je iz Parka skulptura Dubrova u 10,00 sati (okupljanje na parkiralištu Dubrova od 8,30 sati), a sudionici će obići tri obiteljska poljoprivredna imanja na području Labinštine, u Općini Kršan i Općini Sveta Nedelja, na kojima će degustirati lokalne delicije. Sudionici će posjetiti i Festival samoniklog bilja u Kršanu. 

Kotizacija za biciklijadu je 30 kuna, a za djecu do 10 godina se kotizacija ne plaća. Registracija i uplata kotizacije vršit će se na dan biciklijade od 8,30 do 9,30 na parkiralištu na Dubrovi.

Povratak u Labin se očekuje oko 15,00 sati, a postojat će i mogućnost da se sudionici biciklijade iz Kršana vrate u Labin organiziranim prijevozom što se svakako mora navesti prilikom prijave na biciklijadu. Prijave se zaprimaju do 20. travnja na broj telefona 099 357 6998 ili info@lag-istocnaistra.hr.

>> Uz same rubove stijena: Upoznajte Dugi otok Trail utrku u 360 video tehnici

>> PoKRENI i pokloni veliko srce malom srcu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.