Napad na službenu osobu

Ozlijedio policajca koji mu je naredio da stiša glazbu u dvorištu

Foto: PU međimurska
Ozlijedio policajca koji mu je naredio da stiša glazbu u dvorištu
16.10.2023.
u 10:44
Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor u trajanju do mjesec dana
Pogledaj originalni članak

U međimurskom selu Domašincu napadnut je i ozlijeđen policajac. Kako je danas izvijestila Policijska uprava međimurska, 36-godišnjak s područja općine Domašinec počinio je kazneno djelo napada na službenu osobu.

- U subotu oko jedan sat poslije ponoći u Zavrtnoj ulici u Domašincu policijski službenici provodili su kriminalističko istraživanje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Pod utjecajem alkohola na dvorištu kuće 36-godišnjak puštao je glasnu glazbu putem zvučnika i oglušio se na izdana upozorenja i naredbe da prestane s činjenjem prekršaja. Prilikom uhićenja 36-godišnjak fizički je nasrnuo na policijskog službenika te ga pritom lakše ozlijedio. Protiv 36-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske - kažu u policiji. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor u trajanju do mjesec dana. Zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne glazbe slijedi mu i optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

VEZANI ČLANCI

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

22
224
21:42 16.10.2023.

Poletarac101....pa tamo bi imao besplatnu hranu i spavanje i ne bi mu uopće bilo loše. Jedini problem bi mu bi mogao biti to, što bi se morao redovito kupati....

DU
Deleted user
18:39 16.10.2023.

Od kad murija ponovo naređuje? Nije ni čudo da je dobio.

SW
Sweet
13:29 16.10.2023.

Jel to naše blago međimursko? Koalicioni oartner?