OZLIJEĐENI RADNIK HOSPITALIZIRAN

Novi detalji napada nožem u Solinu: Mladića (25) se sumnjiči za pokušaj ubojstva

Napad u Solinu: Policija objavila fotografiju čovjeka kojeg traže
PU splitsko dalmatinska
15.10.2023.
u 10:04

Policija je privela mladića (25) koji je napao drugog radnika nožem ovog petka u Solinu

Splitsko-dalmatinska policija objavila je nove detalje o slučaju napada radnika koji se dogodio ovoga petka u jednoj tvrtki u Solinu. Radnik (25) za kojim se tragalo jer je nožem napao drugog djelatnika, 52-godišnjaka, jučer je u ranim jutarnjim satima bio uhićen. Policija je ranije i objavila fotografiju mladića za kojim se tragalo te pozvala sve građane da se jave ukoliko imaju informacije.

''Za spomenutim se tragalo nakon zaprimljene dojave prethodnog dana, 13. listopada, da je u prostorijama poduzeća u Solinu nožem ozlijeđen 52-godišnji muškarac, a s čime se dovodio u vezu 25-godišnjak'', objavila je jutros policija. Inače, ozlijeđeni 52-godišnjak nakon napada je prevezen u bolnicu gdje je bio operiran i gdje se trenutno nalazi na daljnjem liječenju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 25-godišnjak se sumnjiči da je na štetu 52-godišnjaka počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju kada mu je nožem u predjelu vrata zadao ubodnu ranu, objavila je policija. Jutros je osumnjičeni 25-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

POVEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
18:56 15.10.2023.

Ima pogled ka precjednik nan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije