Dani meda

Pčelinji proizvodi pomažu kod hemeroida i seksualnog zdravlja

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
med (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
med (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
med (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
med (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
med (1)
25.10.2013.
u 15:49
Bjelovarsko bilogorska županija vodeća u Hrvatskoj po proizvodnji i kvaliteti, dok je s pak druge strane pri začelju kada je riječ o potrošnji.
Pogledaj originalni članak

U organizaciji Pčelarske udruge Bilogora u Bjelovaru je otvorena dvodnevna manifestacija Dani meda koja se ove godine u svom šestom izdanju održava pod motom \"Pčelari gradu Bjelovaru\".

Cilj manifestacije je da se građanima još više približi blagotvorno zdravstveno djelovanje meda i pčelinjih proizvoda s obzirom da je Bjelovarsko bilogorska županija vodeća u Hrvatskoj po proizvodnji i kvaliteti, dok je s pak druge strane pri začelju kada je riječ o potrošnji. Pčelari na 14 štandova promoviraju svoje proizvode, a u čiju su se kvalitetu uvjerili i gradonačelnik Antun Korušec, te župan bjelovarsko bilogorski Damir Bajs.

Posjetitelji sajma meda i danas će moći razgledati i kupiti med i raznovrsne preparate, među kojima primjerice i melem za hemeroide. Nadalje kada je riječ o cvjetnom prahu, odnosno peludu, među ostalim je djelotvoran kod jačanja imuniteta, kontrole tjelesne mase, čira na želucu, problema sa prostatom, rasta kose, ali i seksualnog zdravlja, te plodnosti.

>> Giostrini: Brašno, mast, med i cimet za putovanje u prošlost

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.