Pečenkijada

Slasne prasice na ražnju u trenu pretvorili u kosti i mrvice

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
pečenkijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
pečenkijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
pečenkijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
pečenkijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
pečenkijada
18.10.2015.
u 13:53
Ova jedinstvena gastronomska manifestacija privukla je pozornost gotovo dvije tisuće zaljubljenika u masne proteine
Pogledaj originalni članak

Bogata slavonska trpeza i pečenka s ražnja, ali i riba i drugi morski specijaliteti mamili su mirisom i okusom na brodskoj Pečenkijadi, koja je u organizaciji Moto kluba Brod sedmi put zaredom održana na polojskom izletištu. Bila je to odlična prilika da se kroz druženje s bajkerima iz drugih hrvatskih krajeva, ali i Bosne i Hercegovine te Slovenije obilježi završetak još jedne uspješne bajkerske sezone.

- Osim u slasnoj pečenki, posjetitelji su mogli uživati i u drugim autohtonim proizvodima i delicijama koje su donijeli naši gosti - rekao je Ivica Lovrić iz brodskog moto kluba. 

Ova jedinstvena gastronomska manifestacija privukla je pozornost gotovo dvije tisuće zaljubljenika u masne proteine, a svoje umijeće u pečenju pečenki pokazalo je rekordnih 88 ekipa.

>> Ovo su namirnice za koje niste ni pomislili da mogu na roštilj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kafka
14:50 18.10.2015.

Jedna dobra vijest!.

OK
okus
14:14 18.10.2015.

Ste pozvali i one iz Tovarnika?

TO
Tom99
19:14 18.10.2015.

Ponudite te lijepe pečenje tim izbjeglicama . Da okuse EU specijalitete