Božo Petrov:

Čuo sam da Karamarko pokušava brojati do 76 pa mu želim dati malo kreativnog mira

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Božo Petrov
06.06.2016.
u 11:33
– Imamo predispozicije da uđemo u novo preslaganje – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.
Pogledaj originalni članak

Božo Petrov danas je u Splitu komentirao najave iz HDZ-a da kreću u preslagivanje vlasti u kojoj više ne bi bilo Mosta i premijera Tihomira Oreškovića

– Što se tiče brojenja glasova, ako netko drugi može brojiti do 76, bila mu sva sreća svijeta – kazao je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade.

– Imamo predispozicije da uđemo u novo preslaganje – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u subotu nakon sjednice Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a.

Nakon što je održao govor na Konferenciji udruženja etičnih banaka iz Europe i svijeta Petrov je odgovorio na pitanje kako će se Most postaviti dođe li do glasovanja o povjerenju premijeru Tihomiru Oreškoviću

- Još ga zatražio nije, ali ja ne bih davao izjave. Čuo sam negdje da gospodin Karamarko pokušava brojati do 76 pa mu želim dati malo kreativnog mira - kazao je Petrov. 

Kako bi se stvorila nova većina bez Mosta, HDZ i partneri trebaju skupiti glasove 76 zastupnika u Saboru. 

HDZ će pozvati zastupnike da podrže njihov program

– Ciljamo na to, ako dođe do sastavljanja nove većine, da ona bude kvalitetna. Ne daj Bože da se ponovi ovo iskustvo koje smo imali – kazao je Karamarko u subotu o iskustvu koje su imali u većini s Mostom i nestranačkim premijerom Oreškovićem. 

Na Facebooku je predsjednik HDZ-a u subotu napisao da će "u narednim danima pozvati sve članove Hrvatskog sabora da podrže provedbu HDZ-ova programa i ispitaju mogućnosti formiranja nove parlamentarne većine i nove Vlade". 

Najavio je i da je HDZ spreman na sve mogućnosti pa i na raspisivanje prijevremenih izbora.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 84

SA
Sabomerzel
10:10 06.06.2016.

Lik je bolestan pola godine maltretira narod i utopljava Hrvatsku sve kako su gazde isplanirale. Hitno ga udaljiti iz javnog zivota.

SA
Sabomerzel
10:09 06.06.2016.

Sekulovic Nadam se bez tebe idemo dalje jer si od svojih 19 zastupnika odmah otjerao sedam. Ti si taj mali diktator, umisljeni i izgubljeni lik koji Hrvatsku namjerno unistavas a sve kako je SANU predvidio u dokumentu Memorandum2. Odlazi i Stanimirovicu se javi odmah jer sutra je kasno.

DU
Deleted user
10:13 06.06.2016.

Nego kad će pošteni Orepić podnijeti ostavku zbog političke odgovornosti u slučaju pljačke u policiji?