Nasiljem na nasilje

Pijanog muža supruga izbola nožem u rame

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Pijanog muža supruga izbola nožem u rame
09.08.2012.
u 14:26
Muškarac je otprije poznat policiji zbog obiteljskog nasilja. Ženu će kazneno prijaviti, njega istražuju
Pogledaj originalni članak

U splitski KBC javio se 48-godišnjak s dvije ubodne rane na ramenu. Bio je pod utjecajem alkohola, imao je više od dva promila u krvi. Rekao je da ga je nožem izbola supruga.

Konstatirane su mu teške tjelesne ozljede, ali je pušten na kućnu njegu. Policiji je otprije poznat, više su ga puta prijavljivali zbog obiteljskog nasilja.

Protiv njegove 46-godišnje supruge bit će podnesena odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a nad njim se nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje na obiteljsko nasilje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DE
denderi
15:54 09.08.2012.

..jadnica se samo branila pred pijanom nemani i spriječila prestanak svoga disanja što bi kod nje monstrum izazvao

BA
baš
16:18 09.08.2012.

Neshvatljivo nekoliko stvari: više puta prijavljivan zbog obiteljskog nasilja!??! Kakve to imamo zakone i mjere kada on može i kako hoće i dokle hoće, a onda se žena brani (jer joj je dopiz.ilo skroz na skroz) i "biti će podnesena odgovarajuća kaznena prijava. Hebiga, ne razumijem kako i zbog čega se netko tko se brani može i mora biti kažnjen. Ne razumijem i nikada neću. Druga stvar je da su konstatirane teže tjelesne ozljede (kod majmuna) a da je pušten na kućnu njegu!?!? Kakva je to logika? Tko će ga njegovati? Supruga koja ga je morala bocnuti? Pa logično bi bilo da teže tjelesne povrede i nazive kao i intervencije zakonski uskladimo. Mi smo dobili čistu filozofiju, pričamo jedno, pišemo drugo, radimo treće, mislimo četvrto. Tko može razumjeti one koji su donosili i koji donose zakone. A svijet bi trebao biti samo logičan da bi bio dobar.

OB
-obrisani-
20:54 09.08.2012.

Pa ako je tako često bila izložena nasilju što se nije razvela i otišla od njega? Ili je to sasvim normalno?