POVEZANI S BIVŠIM GRADONAČELNIKOM?

PNUSKOK istražuje požeške policajce. Sumnjaju da su krivotvorili izjave svjedoka

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
PNUSKOK istražuje požeške policajce. Sumnjaju da su krivotvorili izjave svjedoka
26.11.2021.
u 12:59
Prema neslužbenim informacijama, navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe
Pogledaj originalni članak

PNUSKOK istražuje dvojicu požeških policajaca, doznaje neslužbeno 24sata. Ministarstvo unutarnjih poslova na upit 24sata jesu li privedeni te je li istina da su privođeni zbog sumnje na povezanost sa slučajem ili slučajevima zbog kojih se istražuje bivšeg požeškog gradonačelnika Darka Puljašića odgovorili su:

- Možemo potvrditi da je Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta imao postupanje u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, a o čemu ćemo izvijestiti javnost kada se za to steknu zakonski uvjeti - glasio je odgovor, ne precizirajući detalje postupanja. 

Prema neslužbenim informacijama, navodno su dvojica policajaca dovedena na ispitivanje koje je vodio PNUSKOK, a nakon puštanja su suspendirani i udaljeni iz službe. Jedan od navedenih djelatnika iz požeške policije je Puljašićev kum, što je on sam potvrdio za 24sata. Prema neslužbenim informacijama, sumnja se u krivotvorenje izjava svjedoka i navodno se povezuju sa slučajevima Puljašića koji je pod istragom za trgovinu utjecajem.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.