Inovacije u hrani

Podravka i 'Ruđer' potpisali ugovor o suradnji

Foto: "
Podravka i 'Ruđer' potpisali ugovor o suradnji
08.07.2013.
u 16:06
Podravka i IRB surađivati će u područjima hrane, prehrane, zdravlja, inovativnih tehnologija...
Pogledaj originalni članak

Institut Ruđer Bošković  i Podravka potpisali su sporazum o suradnji prema kojemu budući partneri potvrđuju svoju potrebu i spremnost za međusobnu znanstvenu i stručnu suradnju. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Podravke g. Zvonimir Mršić i ravnatelj Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Tome Antičić.

Podravka i IRB surađivati će u područjima hrane, prehrane, zdravlja, inovativnih tehnologija, kontrole kvalitete, pakiranja hrane te zaštite okoliša. Također je dogovoreno zajedničko sudjelovanje u razvojno-istraživačkim projektima, prijenosu najnovijih ideja i znanja, zajedničkih nastupa te stručne i savjetodavne pomoći, navodi se u zajedničkom priopćenju.

Predstavivši projektnu ideju stvaranja Centra za inovacije u hrani, dr.sc. Jasmina Ranilović, članica uprave Podravke istaknula je kako stvaranje Centra za inovacije u hrani u suradnji s Institutom Ruđer Bošković, daje dodanu vrijednost proizvoda i usluga s ciljem podizanja konkurentnosti i stvaranja dugoročnih pretpostavki za održivi rast i razvoj.

>>Šef Podravkine uprave ne želi doći na Županijsku skupštinu

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.