DOBAR POSAO

Pohvale policiji Grada Otočca za podizanje razine sigurnosti

Foto: Dražen Prša/VLM
Pohvale policiji Grada Otočca za podizanje razine sigurnosti
08.03.2010.
u 09:05
U protekloj je godini počinjeno 97 kaznenih djela, što je 71 posto manje nego 2008., a ukupna razriješenost iznosi 82 posto.
Pogledaj originalni članak

Vijećnici Grada Otočca pohvalili su rad policije jer je stanje sigurnosti na području PP Otočac, za razliku od prijašnjih vremena, na višoj raziji. U protekloj je godini počinjeno 97 kaznenih djela, što je 71 posto manje nego 2008., a ukupna razriješenost iznosi 82 posto. Pritom je evidentirano jedno osobito teško kazneno djelo, ubojstvo u pokušaju, koje je riješeno, a počinitelji su privedeni.

Prošle je godine zabilježeno manje remećenja javnog reda i mira, a evidentirana su ukupno 94 prekršaja, što je 25 posto manje nego 2008.

Ostali prekršaji također su smanjeni 2,65 posto. Preventivnim mjerama i suradnjom s lokalnom i regionalnom samoupravom nastoji se što više smanjiti prekršaje počinjene u ugostiteljskim lokalima te prekršaje počinjene na osnovi Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AK
akil
10:04 09.03.2010.

Vijest je za svaku pohvalu,osim ako se uzme da policija radije spava u sporednim ulicama i štedi gorivo,te da je vijest napisao poznati novinar.Šteta da je propustio privredni kriminal te kriminal maloljetnika,gdje se događalo da djeca nose i oružje u školu a da zbog utjecajnog oca nitko nije smio ni prstom maknuti.Hvaliti je Pršin običaj,jer za uzvrat...bit će piva...!