TOMISLAV POKROVAC:

Pokrovac: Ako nas i ovaj put prevare, odustajem od prosvjeda

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pokrovac: Ako nas i ovaj put prevare, odustajem od prosvjeda
24.06.2010.
u 09:58
- Svi traktori su povučeni jer su sve seljačke udruge prihvatile sporazum od osam točaka koji smo sinoć potpisali s premijerkom Jadrankom Kosor, kaže Pokrovac.
Pogledaj originalni članak

VINKOVCI - Jutros oko 8.30 počelo je povlačenje oko 500 traktora koje su ogorčeni seljaci nezadovoljni nepoštivanjem Đakovačkog sporazuma u ponedjeljak u podne parkirali uz prometnice na četiri punkta - kod vinkovačke obilaznice, kod Tovarnika, Bošnjaka i Babine Grede.

- Svi traktori su povučeni jer su sve seljačke udruge prihvatile sporazum u osam točaka koji smo sinoć potpisali s premijerkom Jadrankom Kosor. Možemo biti zadovoljni s onim što smo postigli kod premijerke i vidjet ćemo od ponedjeljka kako će se dogovorene točke ostvarivati. Ako ne bude onako kako smo dogovorili, lako će seljaci opet izaći s traktorima na ceste. Ako nas Vlada opet prevari, e onda ne zanam što bi se još moglo napraviti. Ja više sigurno neću prosvjedovati niti organizirati prosvjede i u tom slučaju odustajem od svega - kaže Tomislav Pokrovac, predsjednik vukovarsko-srijemskog Hrvatskog seljačkog saveza i najžešči pregovarač s ministrom Čobankovićem i premijerkom Kosor.

Za ponedjeljak Pokrovac najavljuje tiskovnu konferenciju na kojoj će novinarima rastumačiti svih osam točaka sporazuma postignutog s Jadrankom Kosor.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
10:48 24.06.2010.

Ma naravno da ce ih prevariti kao i uvjek do sada. To je bagre KREDEZOVSKA.

OB
-obrisani-
13:12 24.06.2010.

Seljake nećemo prevariti.Isplatićemo im sve što nemamo

OB
-obrisani-
14:15 24.06.2010.

Žalosno da je hrvatsko selo hranilo cijelu bivšu državu jugu a da je danas pred kolapsom,,,sve je to u interesu EU kojoj je stalo do njihovog sela a ne našeg,,,naša vlada bi jednom trebala postati samostalna i vlada HRVATSKOG NARODA ne tamo neke EU birokracije koja će nam odlućivati kako su krenuli i kolko ćemo puta pišati na dan---pljuc