ISTRAGA I DALJE TRAJE

Policija o slučaju premlaćivanja dječaka (16) u Slavonskom Brodu: 'Napadnut bez posebnog povoda'

Foto: plusportal
Policija o slučaju premlaćivanja dječaka (16) u Slavonskom Brodu: 'Napadnut bez posebnog povoda'
16.01.2024.
u 09:15
U noći s 30. na 31. prosinca 2023. u Slavonskom Brodu skupina mladića pretukla 16-godišnjaka. O cijelom slučaju oglasila se policija. Kažu kako istraga još uvijek traje iako je počinitelj pronađen i danas će biti predan pritvorskom nadzorniku.
Pogledaj originalni članak

Mladić je u premlaćivanju zadobio ozlijede po tijelu i po glavi, no iako je fizički bolje, psihički je jako loše, a njegovu je obitelj jako uznemirio cijeli događaj.

"Policijski službenici, po zaprimljenoj dojavi, dana 31. prosinca u 3.30 sati započeli su s operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem u vezi s događajem od navedenog dana kada je oko 00:50 sati u Slavonskom Brodu na ulici bez posebnog povoda fizički napadnuta maloljetna osoba.

Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici proveli su složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora s više osoba i prikupljali i druga saznanja te su dana 15. siječnja na temelju prikupljenih informacija došli do saznanja o počinitelju. Utvrđeno je da je riječ o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

VEZANI ČLANCI 

Također napominjemo da policijska uprava u cilju zaštite maloljetnika ne obavještava javnost o detaljima iz sličnih događaja u kojima su sudionici maloljetne osobe kako ne bi došlo do eventualne dodatne viktimizacije", izvijestila je PU brodsko-posavska.

VIDEO Napad na člana SDP-a, snimka nadzorne kamere

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
Mandrak99
09:42 16.01.2024.

Istina je da se frajer sam prijavio u policiju.Strah ,da ce ga u gradu pronaći pobješnjeli otac maloljetnika je veći od tri godine toplog zatvora tri obroka dnevno i drugih beneficija na racun istog tog pobješnjelog oca i drugih poreznih obveznika

Avatar utunelu
utunelu
10:49 16.01.2024.

komentar ako sam dobro shvatio od mupa da je napad bio bez povoda?Mup komentira razloge?tko to radi u mupu?

KO
Kosta52
11:50 16.01.2024.

Žao mi je mladića, ali dokad maloljetnici smiju biti vani ? I najbitnije, zašto se maloljetnici ili bilo tko, mora bojati u bilo koje doba dana biti u gradu ?