uhićeni razbojnici

Policija objavila detalje o dvojici muškaraca koji su raznijeli bankomat u Sesvetama

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
U Zagrebu raznesen još jedan bankomat, policijski očevid u tijeku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: U Ulici Milke Trnine raznesen bankomat
29.09.2022.
u 13:12
Iako u policiji ne potvrđuju da je taj razbojnik liječničku pomoć sesvetske Hitne pomoći zatražio zbog ozljeda zadobivenih u eksploziji bankomata, doznaje se da je imao opekline po rukama i krvario iz nosa.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su prvo u Sesvetama provalili u automobil, dvojica razbojnika njime su se par dana kasnije dovezli do bankomata koji su digli u zrak izazvavši eksploziju smjesom plina, nedugo potom jedan od njih pronađen je teško ozlijeđen, a uskoro je uhićen i onaj drugi.

Zagrebačka policija u četvrtak je priopćila kako je kriminalistički istražila 30-godišnjaka i 36-godišnjaka, zbog sumnje da su počinili kaznena djela krađe i teške krađe.

Osumnjičeni su da su između 15. i 16. rujna u Kolarovoj ulici provalili su VW Bora zagrebačkih registracija te se odvezli s njim.

Nekoliko dana kasnije u noći su tim automobilom došli do bankomata na području Sesveta, gdje su unutrašnjost bankomata ispunili zasad neutvrđenom smjesom plina, koju su zatim aktivirali i izazvali eksploziju. Obojica su se potom udaljili ukradenim automobilom koji su ostavili na području tog naselja, a policija je uskoro pronašla 36-godišnjaka kojega je zbog utvrđenih ozljeda prevezla u KB Dubrava.

Prije dva dana u Sesvetama je pronađen te uhićen i 30-godišnjak koji je predan pritvorskom nadzorniku, dok je teško ozlijeđeni 36-godišnak u bolnici pod nadzorom policije.

Iako u policiji ne potvrđuju da je taj razbojnik liječničku pomoć sesvetske Hitne pomoći zatražio zbog ozljeda zadobivenih u eksploziji bankomata, doznaje se da je imao opekline po rukama i krvario iz nosa. Zasad nije službeno poznato ni koliko je novca opljačkano iz bankomata, ali se iznos procjenjuje većim.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.