Pucnjava na ulici

Policiji se predali Josip Čubelić Čuba i Miro Šarac

Foto: MUP
čubelić, šarac (1)
Foto: MUP
čubelić, šarac (1)
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'09.04.2013., Split - Velebitska ulica, Kman, ispred kafica Vatra doslo do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, pocinitelj je navodno u bijegu. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
12.04.2013.
u 11:51
Nakon kriminalističke obrade vjerojatno će se razjasniti tko je potegao okidač i Aci Rusu nakon svađe propucao natkoljenicu
Pogledaj originalni članak

Miro Šarac (27) u petak se predao splitskoj policiji koja ga traži već nekoliko dana zbog ranjavanja Aleksandra Dimitrova, zvanog Aco Rus, u Velebitskoj ulici u utorak oko podne. Nekoliko sati prije njega u službene policisjke prostorije sam je došao i Josip Čubelić (26) Čuba kojega je policija također taržila kako bi ih obojicu ispitala o okolnostima događaja.

Nakon kriminalsitičke obrade vjerojatno će se razjasniti tko je potegao okidač i Aci Rusu nakon svađe propucao nadkoljenicu. Nekolicina muškaraca bila su navodno zajedno na štekatu ispred kafića. No, druženje se pretvorilo u svađu, a potom i u krvavi obračun. Očevici su vidjeli Acu Rusa kako bježi preko prometne ceste i muškarca koji je u njega pucao i pogodio ga u nogu.

Policiju je obavijestila Hitna medicinska pomoć, a kada sud došli na mjestu događaja, naravno, nije bilo nikoga od sudioniak pucnajve. Za Mirom Šarcem i dalje se traga. Davor Firić (48), koji je također bio u društvu, policija je ipitala. Aco Rus je poznati izbacivač koji je policiji poznat po iznudama, lihvarenju, tučnjavama.

Čubo je također stari znalac policiji zbog pucnajve, premlačivanaj i sličnog. Što se tiče Šarca, riječ je o momku koji je bio juniorski prvak Hrvatske u full contactu i srebrni na juniorskom svjetskom prvenstvu.

>> Zbog pucnjave na cesti u Acu Rusa splitska policija traži Čubu i Šarca

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.