Presudio i sebi

Poznat identitet muškarca koji je ubio konobaricu iz hrvatskog restorana u Kölnu

Foto: DPA/PIXSELL
Ubojstvo u restoranu
Foto: DPA/PIXSELL
Ubojstvo u restoranu
19.04.2018.
u 12:26
Doznaje se kako se radi o Ljilju Piljiću (49), rođenom 1968. godine u Dežovici u BiH s adresom boravka prijavljenom u Dugom Selu
Pogledaj originalni članak

Policija je otkrila identitet konobarice i njenog bivšeg partnera koji su prije nekoliko dana pronađeni mrtvi u podrumu jednog ugostiteljskog objekta hrvatske obitelji u Kölnu. Riječ je o paru podrijetlom iz Bosne i Hercegovine koji imaju hrvatsko državljanstvo.

Vijest o ubojstvu konobarice Nade V. (50) te samoubojstvu njezinog bivšeg partnera, i nekoliko dana od tragičnog događaja još je uvijek aktualna tema medija u Kölnu. Sumnja se kako je zbog ljubomore došlo do svađe nakon čega je muškarac pucao u svoju partnericu i usmrtio je, a potom se sam ubio.

Restoran je u vlasništvu obitelji Đerek, a tijela su pronađena nakon što su vlasnici čuli pucnjavu u podrumu. 

Prema prvim informacijama nije bio poznat identitet osumnjičenog ubojice, a naknadno se doznaje kako se radi o Ljilju Piljiću (49), rođenom 1968. godine u Dežovici u BiH s adresom boravka prijavljenom u Dugom Selu, piše Fenix magazin.

Ubijena Nada V., također je rođena u BiH, ali u Dusini, a ima i djecu iz ranijeg braka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DE
deda1234
13:38 19.04.2018.

Konacno pravilno napisano.... podrijetlom iz Bosne i Hercegovine koji imaju hrvatsko drz...

Avatar hr.granicar
hr.granicar
12:36 19.04.2018.

sve takve odjaviti i neka se hebu

Avatar Ronin
Ronin
17:49 19.04.2018.

Sada je poželjno napisati podrijetlom iz Bosne i Hercegovine koji imaju hrvatsko državljanstvo. Kada se tu dežurnim komentatorima kaže da su Bosanci oni se uvrijede jer su veči Hrvati od Hrvata. Kako sad to?