Praznik rada

Predsjednica čestita: Pridružujemo se svima koji promiču vrijednost rada

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Predsjednica čestita: Pridružujemo se svima koji promiču vrijednost rada
30.04.2018.
u 20:16
Spominjemo se s ponosom svih onih koji su se izborili za pravedniji odnos prema radnicama i radnicima, a zahvaljujemo onima koji i danas zagovaraju njihova prava, koji se bore za njihov što bolji standard
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je uputila čestitku hrvatskim građanima u povodu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, u kojoj ističe kako se obilježavanjem tog dana pridružujemo svima onima koji promiču vrijednost rada i radnu etiku u našem društvu. 

 "Obilježavanje 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, u Hrvatskoj ima dugu tradiciju. Spominjemo se s ponosom svih onih koji su se izborili za pravedniji odnos prema radnicama i radnicima, a zahvaljujemo onima koji i danas zagovaraju njihova prava, koji se bore za njihov što bolji standard. Pridružujemo se danas svima onima koji promiču vrijednost rada i radnu etiku u našem društvu", naglasila je u čestitci predsjednica Republike.

"Čestitajući svim radnicama i radnicima 1. svibnja u Republici Hrvatskoj, želim dati potporu pozitivnijoj društvenoj klimi u kojoj će pošten rad biti dostojno vrednovan, te zaštititi prava marljivim, stručnim, poštenim i kreativnim hrvatskim radnicima koji su cijenjeni diljem svijeta. Temelj razvoja i napretka Hrvatske, kao i preduvjet ostanka mladih u našoj Domovini, upravo su ravnopravni uvjeti za rad i suvremeni standardi svim radnicama i radnicima", istaknula je Grabar-Kitarović, priopćeno je iz Ureda predsjednice Republike.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:40 30.04.2018.

Dobri naš Hrvatski Bože najveća Ti hvala i slava što si nam poslao svoju izaslanicu, a našu Vrhovnicu Madonu Kolindu BBh. Bez ove bi Tvoje najvjernije stado dvonožnih papkaraa i njegov državni tor na čisto propali. Nema toga na svijetu što ova ne radi kao pastirica Tvojeg najvjernijeg stada.

Avatar minze
minze
08:52 01.05.2018.

Ja cu ovo, ja cu ono, bla, bla..jedino polupismeni su je i birali !!!

ŽO
žoržet
09:46 01.05.2018.

fala dragom bogu, kako ga god diljem ove majušne planete nazivali, što je premilu nam vrhovnicu obdario s barem toliko pameti da svom vjernom stadu čestita prvi maj, međunarodni praznik rada, a ne npr. blagdan svetog josipa radnika, poput od nje još vjerodostojnijeg i poduzetnijeg gradonačelnika fontanjerosa!!!