posjet svetoj stolici

Predsjednica Grabar-Kitarović u četvrtak kod pape Franje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Predsjednica Grabar-Kitarović u četvrtak kod pape Franje
25.05.2015.
u 13:32
Predsjednica će razgovarati s papom Franjom u audijenciji u Papinskoj kući u četvrtak, a nakon toga održat će bilateralne razgovore s državnim tajnikom Svete Stolice, kardinalom Pietrom Parolinom
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović boravit će u službenom posjetu Svetoj Stolici u srijedu i četvrtak, 27. i 28. svibnja 2015. godine.

Prvog dana službenog posjeta predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Hrvatski katolički zavod Svetog Jeronima te održati predavanje na temu "Žena u politici, izazovi u globaliziranom svijetu" na Papinskom sveučilištu Antonianumu.

Predsjednica će razgovarati s papom Franjom u audijenciji u Papinskoj kući u četvrtak, a nakon toga održat će bilateralne razgovore s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom.

>> Papa s radošću očekuje posjet predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 83

CR
CROLINDA
13:44 25.05.2015.

K suncu prosi vsaka roža Dragutin Domjanič K suncu prosi vsaka roža, K suncu trava vsaka, Tak i k tebi, Majka Božja, Srce siromaka. Milostiva vsakom ti si, Vse ti vračiš boli, Odbila još nikog nisi, Koi za pomoč moli. Čuj molitve vruče ove, Draga naša Mati, Tvoj te vezda narod zove, Romari Hrvati: Dobra nam naviek ostani, Zmoli nam pri Sinu, Da od vsega zla obrani Nas i domovinu.

Avatar johny21
johny21
14:14 25.05.2015.

Samo naprijed predsjednice, napokon imamo nekoga tko nas nesramoti pred svijetom!

Avatar Aehfis_01
Aehfis_01
14:22 25.05.2015.

Kad bi vlada samo za trecinu radila na dizanju ugleda Hrvatske u medunarodnoj zajednici kao Predsjednica...