ZAGREBAČKI PODUZETNIK U UTRCI ZA PREDSJEDNIKA

Predsjednički kandidat Tokić Kartelo dolazi na Poljud: Zalažem se za slobodu navijačima

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Predsjednički kandidat Tokić Kartelo dolazi na Poljud: Zalažem se za slobodu navijačima
26.10.2024.
u 12:18
Tokić Kartelo prepoznaje česti transparent na nogometnim “Sloboda navijačima” ne kao parolu, već kao poziv na dijalog i borbu za veće slobode i prava istinskih i odgovornih navijača, koji predstavljaju srce i dušu svakog kluba, i koji zaslužuju pravo na slobodno izražavanje, bez pretjerane represije i ograničavanja.
Pogledaj originalni članak

Predsjednički kandidat i bivši sportski djelatnik Niko Tokić Kartelo prisustvovat će utakmici Hajduk - Lokomotiva, koja se od 16 sati igra u Splitu, kako bi dao podršku ne samo sportu i nogometu kao najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, već i navijačima, čiji glas i strast treba čuti.

Tokić Kartelo u svojoj “Politici novog povjerenja” prepoznaje važnost sporta kao društvenog pokretača i ulogu navijača u stvaranju jedinstvene atmosfere koja doprinosi identitetu svakog kluba i grada. Tokić Kartelo drži da je dijalog sa svim društvenim grupama, uključujući i navijače, nužan kako bi se izgradilo odgovorno društvo u kojem se poštuju prava, a sport i strast prema njemu ne postaju izvor sukoba, već platforma za zajedništvo. Tokić Kartelo prepoznaje česti transparent na nogometnim “Sloboda navijačima” ne kao parolu, već kao poziv na dijalog i borbu za veće slobode i prava istinskih i odgovornih navijača, koji predstavljaju srce i dušu svakog kluba, i koji zaslužuju pravo na slobodno izražavanje, bez pretjerane represije i ograničavanja. Sport treba povezivati ljude, a navijači su temelj te povezanosti, ističe Kartelo, inače poduzetnik s karijerom u nekoliko različitih industrija koji je kroz tri desetljeća izgradio poslovni model temeljen na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.

Njegov najveći poslovni uspjeh je očuvanje i daljnja izgradnja brenda “Furnir”, jedne od najstarijih hrvatskih tvrtki u industriji drvne
obrade. Niko Tokić Kartelo vidi politiku kao alat za još veću podršku društvu i ljudima, a ne kao priliku za osobnu promociju. “Politika novog povjerenja” temelji se na transparentnosti, odgovornosti i stvaranju iskrenog odnosa prema građanima. "Novo povjerenje" podrazumijeva zagovaranje porezne reforme, smanjenja doprinosa, restrukturiranja državne administracije i veće participacije građana u donošenju odluka. Funkcija predsjednika Republike Hrvatske, smatra Tokić Kartelo treba biti usmjerena na rad u interesu svih građana, a ne na osobne ili političke interese.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.