Fatmir Sejdiju:

Prema rezoluciji UN-a neće biti pregovora o statusu Kosova

Foto: AFP
Prema rezoluciji UN-a neće biti pregovora o statusu Kosova
11.09.2010.
u 16:54
Sa Srbijom može razgovarati o praktičnim pitanjima kao što su sudbina nestalih i druga - kaže Sejdiju
Pogledaj originalni članak

Kosovski predsjednik Fatmir Sejdiju izjavio je danas kako rezolucija usvojena na Glavnoj skupštini UN "definitivno pojašnjava" da neće biti pregovora o statusu Kosova, niti posebnog statusa za sjever Kosova, javljaju prištinski mediji, a prenose i oni u Beogradu.

Po povratku iz New Yorka na prištinskom aerodromu Sejdiju je novinarima rekao kako se sa Srbijom može razgovarati o praktičnim pitanjima kao što su sudbina nestalih i druga i naglasio kako će usvajanje rezolucije u UN ubrzati dinamiku priznavanja Kosova.

Dodao je kako je u New Yorku imao niz susreta s veleposlanicima zemalja članica UN koje još nisu priznale neovisnost Kosova i od njih zatražio priznanje Kosova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

AN
Ana33
08:09 12.09.2010.

Ti narkodileru... Rusi grade bazu pokraj Kosova... Nikad nećete biti normalna država! Uvije će s vama upravljati netko drugi... Dostatno je 2000 srpskih vojnika da pobjegnete u Albaniju...

FE
feuerbach
10:04 12.09.2010.

Ana33 Ajde, \"probudi se i, pokloni zastavi...REPUBLIKE KOSOVO!!! KAD PRESTANEŠ SANJATI, SHVATIT ĆEŠ DA SU TAMO, ODAVNO, ....AMERIČKE BAZE!!

Avatar Zmija
Zmija
23:28 11.09.2010.

Srbija, htjela se igrati i zezati sa Albancima i njihovim saveznicima. Nijesu znali da za to trebaju biti ispunjeni neki uslovi, a ti uslovi su: -IMATI ZNANJE -IMATI KAPITAL -IMATI SNAGU Nazalost, sve ovo manjka Srbiji!