RAD ZA OPĆE DOBRO

Prijetio bivšoj supruzi: ‘Poslal ti bum mafiju. Ili buš spavala sa mnom ili ti bum likvidiral muža'

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Prijetio bivšoj supruzi: ‘Poslal ti bum mafiju. Ili buš spavala sa mnom ili ti bum likvidiral muža'
19.10.2022.
u 10:29
On se tijekom sudske rasprave branio šutnjom, ali u istrazi je negirao prijetnje tvrdeći da mu bivša sve podmeće,
Pogledaj originalni članak

Muškarac (34) iz okolice Koprivnice proglašen je krivim i osuđen jer je prijetio smrću bivšoj supruzi i njezinu novom mužu ozbiljno.

On je tijekom studenog, stoji u nepravomoćnoj presudi, u više navrata zvao bivšu suprugu i tražio da spava s njim. “Moraš sa mnom spavati, ako ne budeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, kaj ti slijedi kur**, je… ti bog mater onu kur**! Da li si razmislila, jesi li donijela odluku dal ćeš spavati sa mnom? Ako nećeš, vidla buš kaj ti se bu dogodilo, a i muža ti bum rešil s dugom devetkom!

Poslal ti bum mafiju, likvidirat ću ti supruga ako ne pristaneš na odnos sa mnom, vidla buš kaj te slijedi uskoro ako ne pristaneš, ili buš dala pi… ili budem napravil kaj sam već odavno trebal, vidla buš kaj se bude dogodilo, nikad ne bum odustal od svojih namjera”, prijetio je 34-godišnjak svojoj bivšoj supruzi u više navrata.

On se tijekom sudske rasprave branio šutnjom, ali u istrazi je negirao prijetnje tvrdeći da mu bivša sve podmeće, piše Danica.hr. Bivša supruga i njezin sadašnji muž potvrdili su u iskazu izrečene prijetnje.

"Bivši je moju ženu stalno nazivao tri-četiri mjeseca, vrijeđao je i prijetio ako ne bude njegova. Jednom sam čuo kako je zaprijetio da će i mene riješiti", rekao je sadašnji muž koji, inače, radi u Njemačkoj, a tog dana u studenome kod kuće sa suprugom.

Muškarac (34) nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro. On je već ranije pravomoćno osuđen za prijetnju i to na uvjetnu zatvorsku kaznu.

VIDEO: Pogledajte trenutak kad je Zekanović udaljen sa Sjednice: 'HDZ je poslao provokatora!'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
14:41 19.10.2022.

čekaju da ispika svoju bivšu i njenog sadašnjeg, a onda će krenuti po medijima i kometarima, pa kako , pa zašto , pa ovi propustili , pa oni propustili, drvlje i kamenje po policiji ,........ sve dok tip čupa ambroziju i guli krumpir