SAN SE OSTVARIO Dobitnica Veronika Ilić-Kuridža čuva stan u Vrbanima za mlađu sestru

Primorci željno iščekuju novu Večernjakovu igru

07.11.2008.
u 16:51
Pogledaj originalni članak

Dva stana koja je Večernjak svojim vjernim čitateljima podario u prošloj nagradnoj igri, sretni dobitnici koriste već dvije godine, a svima koji tada nisu imali sreće, nudi se nova šansa. Treba redovito izrezivati kupone koji će početi izlaziti u ponedjeljak i nakraju ih poslati u redakciju.

Veronika Ilić-Kuridža, Lovranka na radu u Rijeci, dobila je prije dvije godine stan na Vrbanima, ali ostala je vjerna rodnom kraju.

- Zasad je iznajmljen, jer smo željeli nastaviti živjeti u Primorju, ali uskoro će u njega useliti moja sestra Istra, kaže Veronika.

Istra ide u treći razred opatijske gimnazije i pred njom je odluka o odabiru fakulteta i budućeg zvanja. Zasad je jedino sigurna da će studirati u Zagrebu, a još godinu i pol razmišljat će koji će fakultet odabrati.

- Da nisam dobila stan od Večernjaka studij u Zagrebu ostala bi samo njezina velika želja. Mama je dala sve od sebe da ja završim studij, ali u današnje vrijeme to jednostavno ne bi mogla financijski izdržati, pa bi morala odabrati neki fakultet na Riječkom sveučilištu. Budući da ima stan, troškovi studija će se lakše podnijeti, kaže Veronika.

Eto razloga da se s Večernjakom iskuša sreća. Stan u Zagrebu čeka novog dobitnika, a možda će to biti Istra jer je Veronika nagovara da sada ona pošalje kupone na svoje ime.

Pogledajte na vecernji.hr