IŠAO U RIBOLOV

Pronađen čamac u kojem je bio nestali Topić (37)? I dalje se traga za Hrvatom u Maastrichtu

Foto: Facebook screenshot/Iva To
Pronađen čamac u kojem je bio nestali Topić (37)? I dalje se traga za Hrvatom u Maastrichtu
15.10.2024.
u 10:53
Čamac je pronađen oko 35 kilometara nizvodno od mjesta gdje je Topić bio u ribolovu na rijeci Maas, kada mu se motor čamca ugasio i više ga nije mogao upaliti
Pogledaj originalni članak

Nizvodno od nizozemskog Maastrichta navodno je pronađen čamac u kojem je bio nestali Hrvat Đuro Topić iz Alfdorfa kod Aachena. Kako neslužbeno doznaje Fenix Magazin, čamac je bio u vrlo lošem stanju kada su ga izvlačili, a za Topićem se i dalje traga.

Naime, čamac je pronađen oko 35 kilometara nizvodno od mjesta gdje je Topić bio u ribolovu na rijeci Maas, kada mu se motor čamca ugasio i više ga nije mogao upaliti. Inače, tu večer puhao je jak vjetar te je riječna struja bila posebno jaka, zbog čega se kod Maastrichta bio nasukao i veliki riječni brod. 

Tijekom dana trebale bi se objaviti službene informacije o čamcu koji je pronađen, kao i što je novo otkriveno u slučju nestalog Topića. Inače, 37-godišnjak nestao je u Maastrichtu u petak, a u njegovu potragu uključene su policije iz tri države - Njemačke, Nizozemske i Belgije. 

''Naš rođak Đuro Topić u petak je otišao u ribolov na rijeku Maas u Maastrichtu. Prema posljednjim informacijama, u noći s 11. na 12. listopada boravio je kod brane u Borghagenu. Snimio je video u kojem opisuje kako njegov čamac ne može više upaliti. Otad nema nikakvih znakova života od njega. Njegov je mobitel do subote oko 9 sati još imao signal. Postoji mogućnost da je negdje uspio doći na obalu'', kazala je obitelj.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Dubrovački carinici s najnovijim alatom pronašli drogu u najskrivenijim rupama BMW-a: Pogledajte što su sve otkrili

Foto: Carinska uprava
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Foto: PU dubrovačko-neretvanska

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.