nestali

Putovali Europom, jedan nestao u Njemačkoj, drugi u Austriji

Foto: Nestali.hr
horvatec
Foto: Nestali.hr
ignac drago
Foto: Nestali.hr
ivan blum
16.11.2012.
u 13:31
Nestalo je i jedno dijete, Drago Ignac star je 13 godina. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i plave oči. Drago je nestao u utorak 13. studenog u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Dvojica prijatelja, Ivan Blum (30) i Igor Horvatec (29), otputovali su zajedno osobnim automobilom VW polo sive boje na put po Europi. Proglašeni su nestalima. Obojica su se posljednji put javili 12. studenog i to SMS-ovima identičnog sadržaja, da se vraćaju kući. Razlika je u tome što je Blum poruku poslao kazavši da je u Salzburgu u Austriji, dok je Horvatovec SMS-om  javio da je u Munchenu. 

Ivan Blum visok je 185 centimetra, ima kosu i oči kestenjaste boje. Srednje je tjelesne građe, te ima manji ožiljak iznad lijeve obrve, a u trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio crne trenirke, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk i crveno-plave tenisice. Igor je, pak, visok 180 centimetra, ima kosu i oči kestenjaste boje. Slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio crne trenirke Adidas, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk, Nike crveno-plave tenisice
Policija moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalima da nazovu broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Iz agencije za evidenciju nestalih osoba Neno izvijestili su i kako je proteklog tjedna nestao Tomislav Kolarić (25). Visok je 185 centimetara, ima smeđe-crnu kosu i jače je tjelesne građe. U petak, 9. studenog udaljio se s adrese stanovanja u Zagrebu, Horvati, Gorjanci 12. U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu kratku jaknu, plave traperice i nosio je plave tenisice. Na lijevom ramenu ima tetovažu pilotskih krila.

Nestalo je i jedno dijete, Drago Ignac star je 13 godina. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i plave oči. Drago je nestao u utorak 13. studenog u Zagrebu.

Mario Šeketa star je 44 godine, visok je 170 centimetara i ima plavu kosu. Mario je nestao u petak ,16. studenog 2012. u Zagrebu, Bolnička cesta 32.

>>U tjedan dana nestalo šestero ljudi, dvoje maloljetnika

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zokizoki
18:05 16.11.2012.

Kakvo je to putovanje bilo? Znam ovog Ivana Bluma iz kvarta, frajer je narkoman već godinama i u zadnje vrijeme poprilično fino ušlagiran kad god sam ga vidio. Ali da, nisam ga vidio već ima sigurno nekoliko tjedana.