PUZ: Mladić poginuo zbog prebrze vožnje

24.12.2005.
u 12:41
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - U prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na području Susedgrada poginuo je 20-godišnji vozač automobila, objavila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Nesreća se dogodila oko šest sati, kad je mladić zbog neprilagođene brzine "alfa romeom" zagrebačkih registracijskih oznaka na križanju Aleje Bolonja i Škorpikove udario u betonski stup i ne mjestu poginuo.

Zagrebačka policija, slijedom više slučajeva ozljeđivanja eksplozivnim napravama i pirotehnikom, podsjeća da je zakonom zabranjena njihova uporaba u zatvorenom prostoru i na mjestima gdje je okupljen veći broj osoba.

Policija je izvijestila da je jučer popodne na području Sesveta, Bedema ljubavi, pirotehničkim sredstvima izazvan požar na zapuštenoj farmi. Požar je zahvatio 1200 četvornih metara sijena i još nije sasvim ugašen, pa tamo dežura jedna ekipa Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

U izvješću o provođenju akcije "Mir i dobro" u protekla 24 sata navodi se da se jedan muškarac ozlijedio prilikom ispaljivanja raketa iz plinskog pištolja, jer se jedna raketa u pištolju aktivirala prije vremena, te da je zatražio pomoć u Općoj bolnici Sveti duh. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, te kvalifikaciju ozljeda.

Kaže se također da je policija na području Dubrave pronašla ostavljenih 400 komada petardi.

(Hina)

Pogledajte na vecernji.hr