Radnici MTČ-a prepriječili put gazdinu terencu

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
mtc
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
mtc
28.09.2009.
u 17:18
Vlasnik MTČ-a Branko Težak pisanom porukom poručio je radnicima da ih je od 13 sati čekao u pogonu da im kaže da će se isplata plaća nastaviti te da je nabavio pređu za nastavak proizvodnje.
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC - Vlasnik MTČ-a Branko Težak nije se danas pojavio na ulazu u tvrtku gdje su ga s novinarima čekali radnici. Prvo je tražio sastanak samo s članovima štrajkaškog odbora, na što radnici nisu pristali, kao što nisu pristali ni na Težakov prijedlog da im se obrati u pogonu, ali opet bez nazočnosti novinara.

- Težak, spusti se među nas težake! Koga se bojiš? Ako govoriš istinu, novinari ti ne smetaju - dobacivali su radnici koji su B. Težaku zapriječili prolaz kad je oko 15 sati pokušao izaći iz kruga tvornice. Na kraju se iskrao kroz pomoćni izlaz, gdje ga je čekao drugi automobil.

Pisanom porukom poručio je radnicima da ih je od 13 sati čekao u pogonu da im kaže da će se isplata plaća nastaviti te da je nabavio pređu za nastavak proizvodnje.

 No, eto, nisu se pojavili. Dao im je rok za očitovanje do sutra u 9 sati. Radnici nastavljaju štrajk i potpisivanje zahtjeva za stečaj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
17:37 28.09.2009.

Radnici MTČ-a prepriječili put gazdinu terencu, Tako treba pokazivati i objavljivati Balkansko-Hrvatsku sramotu. Tako je kada nema zakona pravosuđa nego radnici koliko su jaki opasni agresivni lukavi ili ako dobro prijete ostvaruju tek svoje prava.,. Bjeda bjede u samome korjenu demokracije i Haračije !

ID
in_da_banana
20:07 28.09.2009.

u ovoj zemlji ništa normalno...al kaj ćeš...poštovana gospodo izabrali ste nam 8 godina patnje...pa se vidimo na slijedećim izborima...do tada budite sretni ako primate mizeriju od koje pokušavate živjeti...i ne zaboravite...imate samo 60-ak godina života...koliko ste nam spremni upropastiti?

Avatar zampzmija
zampzmija
08:10 29.09.2009.

Prije par mjeseci taj isti idiot je došal bahato spasit MTČ.On je došao sa namjerom da uništi tu firmu ,jer radi se o atraktivnom zemljištu u centru grada.A i te čelnike grada ispeglati skup snjim kak je mogla ta korumpirana bagra dozvoliti tim svijetskim oštaplerima da uđu u taj biser Međimorja koji je sazdan na radu i znoju tih vrijedni ljudi.Poručujem radnicama neka budu dosljedne i ustrajne,pravda uvijek pobijeđuje.....Zagrebčan!