Sastavljanje većine

Rašković: Moguće da 76. glas budem upravo ja

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Rašković: Moguće da 76. glas budem upravo ja
07.12.2015.
u 14:02
Rašković je šibenskom portalu potvrdio da ostaje kod izjave koju je dao nakon prošlih konzultacija kod predsjednice RH kada je izjavio da je izložen pritiscima
Pogledaj originalni članak

– Onaj tko bude imao više glasova, za toga ću i ja svoj glas dati. Moguće da 76. glas budem upravo ja – izjavio je bivši SDSS-ovac Mirko Rašković portalu Šibenik IN nakon sjednice Županijske skupštine u kojoj je Rašković aktualni dožupan do konstituiranja Sabora.

Rašković se zbog sjednice šibenske Županijske skupštine nije odazvao na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Rašković je šibenskom portalu potvrdio da ostaje kod izjave koju je dao nakon prošlih konzultacija kod predsjednice RH kada je izjavio da je izložen pritiscima. Potvrdio je da se odazvao razgovoru u USKOK. Nije dao komentar na izrečene sumnje Milorada Pupovca da se SDSS-u dogodilo pljačkanje saborskog mandata.

Pupovac je to izjavio nakon što je Rašković odbio dati podršku koaliciji Hrvatska raste na prošlim konzultacijama kod predsjednice.

>> Mirko Rašković umjesto na Pantovčak otišao na sjednicu Županijske skupštine

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

AJ
ajmo
14:36 07.12.2015.

Svaka čast svim Srbima koji su branili svoju Domovinu Hrvatsku na bilo koji naćin.Puno ih je i poginulo za svoj dom znam neke koji su bili i u HOS-u.

DR
drugPlenky
15:06 07.12.2015.

Zašto SDSu ne odgovara Srbin koji se borio za Hrvatsku

KA
KaNiDora
14:16 07.12.2015.

pošten čovjek... državljanin RH... ne torbari okolo ko pupovac