MLAD I AGRESIVAN

Razbijao u kafiću, policijskom automobilu i postaji

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Razbijao u kafiću, policijskom automobilu i postaji
03.01.2017.
u 11:30
Uspio je razbiti dio inventara i u policijskoj postaji
Pogledaj originalni članak

Pune ruke posla imala je policija s agresivnim 23-godišnjakom koji je, kako je priopćeno, 1. siječnja u 6.20 u jednom ugostiteljskom objektu u Imotskom narušavao javni red i mir. Splitska policija u priopćenju ne navodi je li 23-godišnjak bio alkoholiziran te na koji je način narušavao javni red i mir.

No, kažu da je 23-godišnjak nastavio s istim ponašanjem i kada su policajci, vjerojatno na poziv nekoga iz kafića, došli na intervenciju. Umjesto da se smiri, mladić ih je psovao i vrijeđao, a u jednom trenutku počeo je razbijati i inventar kafića.

Kako bi svladali agresivnog mladića, policajci su morali primijeniti silu, no mladić im je, navodi se u policijskom priopćenju, pri privođenju pružao otpor. U svemu tome je lakše ozlijedio jednog policajca, oštetio policijsko vozilo a uspio je razbiti i dio inventara u policijskoj postaji. (!?)

Da bi ga svladali, policajci su ponovo primijenili silu te su ga napokon uspjeli ulisičiti. Prije no što je odveden na obradu, policajci su ga odvezli u Dom zdravlja u Imotskom gdje mu je pružena liječnička pomoć.      

>> Na nasipu pronađeno tijelo nestalog zagrebačkog policajca

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
zambezi
12:01 03.01.2017.

Nekad bi ga smirili na početku,nebi više bio u stanju divljat i razbijat.

Avatar istina007
istina007
12:59 03.01.2017.

Nek ga osude a ne samo na tatvorsku kaznu nek i da isplate svu štetu što je napravio ako ima pare za alkohol nek ima i za štetu

OB
ObrenM
12:30 03.01.2017.

Zakon???!!!Ako taj siledjija tako postupa prema policiji kakav bi bio u kontaktu sa ostalim ljudima.Da su ga upoliciji malo"centrirali"bilo bi u svim medijima ,kako je mladic pretucen iz cista mira,a i on bi kukao na sav glas.Sjetite se samo silidjije Korada,koji je maltretirao nevine ljude i policiju dok nije naletio na pravoga.