PROMO

Restoran Spinnaker - za sve ljubitelje vrhunske gastronomije

Foto: Promo
Restoran Spinnaker
Foto: Promo
Restoran Spinnaker
Foto: Promo
Restoran Spinnaker
04.04.2018.
u 15:40
Pravi gourmet doživljaj
Pogledaj originalni članak

U Poreču, gradu koji je više od pola stoljeća sinonim za turizam, sjedište je najveće turističke kompanije u Hrvatskoj Valamar Riviere. Uz 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, u portfelju kompanije je i jedan od najboljih restorana na istarskoj obali restoran Spinnaker. Restoran se nalazi u sklopu hotela Valamar Riviera na porečkoj rivi te je pravo mjesto za sve ljubitelje vrhunske gastronomije.

 

Foto: Promo
Restoran Spinnaker
Svježi plodovi iz Jadranskog mora, proizvodi s obližnjih farmi i šuma te svjetski poznati istarski tartufi, samo su neke od namirnica koje oduševljavaju goste, a za nezaboravne okuse brinu se višestruko nagrađivani Valamarovi kuhari Goran Hrastovčak i Ivan Ergović. Vrsne degustacijske jelovnike i tjednu ponudu à la carte upotpunjuje savršeno ukomponirana vinska karta renomiranog sommeliera Sandija Parisa. Maštoviti jelovnik, kombinacija vrhunskih istarskih i inozemnih vina te iznimna lokacija na starogradskoj rivi restoran pretvaraju u pravu malu gurmansku oazu. Kompletnom gastronomskom doživljaju i opuštenoj atmosferi, doprinosi i elegantni interijer te pogled s terase s koje gosti mogu uživati u zalasku sunca i panorami otoka Sveti Nikola.

Iznimni okusi, autentična atmosfera i fantastična lokacija restorana Spinnaker tijekom cijele godine pružaju posve novo iskustvo uživanja u hrani i vinima. O kvaliteti i prepoznatljivosti restorana dodatno govori činjenica da je zajedno s restoranom Miramare u sklopu Valamar Isabella Island Resorta uvršten u prestižni gastronomski vodič Gault&Millau.

Foto: Promo
Restoran Spinnaker

Valamar Riviera Hotel 4* 
Restaurant Spinnaker
Obala maršala Tita 15

52440 Poreč

+385 52 400 804 

spinnaker@valamar.com

www.valamar.com

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr