RIMAC GROUP

Rimac traži preko 250 zaposlenika na devet lokacija: 'Od početka godine smo zaposlili 300 ljudi'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: U dvorani Algebre održana je konferencija Poduzetnički mindset
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: U dvorani Algebre održana je konferencija Poduzetnički mindset
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: U dvorani Algebre održana je konferencija Poduzetnički mindset
30.04.2022.
u 10:22
Od toga, Rimac Tehnology traži 146 ljudi, a Bugatti Rimac 106 ljudi
Pogledaj originalni članak

Mate Rimac objavio je kako je u potrazi za 252 zaposlenika Rimac Grupe na čak devet lokacija.

Rimac je to objavio na svom Facebook profilu uz link na stranicu gdje se mogu pronaći detalji.

Od toga, Rimac Tehnology traži 146 ljudi, a Bugatti Rimac 106 ljudi. Budući zaposlenici radit će u Svetoj Nedelji i Savskoj Opatovini kod Zagreba, Osijeku, Splitu, Warwicku u Ujedinjenom Kraljevstvu, a jedno radno mjesto otvoreno je i u Berlinu.

- Od početka godine nam se priključilo 300 kolega, a do kraja godine tražimo još dodatnih 400 zaposlenika - napisao je. 

Podsjetimo, ovoga je tjedna objavljeno kako će Talijanski investicijski fond Investindustrial ulaže ukupno 120 milijuna eura (907,5 milijuna kuna) u Rimac Grupu u nekoliko krugova financiranja. Rimac je danas na čelu Bugattija, a Porshe mu je u vlasničkoj strukturi.

- Prije 12 godina, kad sam pokrenuo firmu, da mi je netko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih vjerovao, ali sam pokrenuo firmu s idejom da napravimo nešto veliko. Iako je tu već puno rezultata, sad je već više od 1000 zaposlenih u firmi, imamo partnere poput Porschea, Volkswagena, Hyundaija, preuzeli smo i Bugatti, mi i dalje smatramo da smo na početku puta. Kraj? Kraja nema. Porsche postoji 70 godina, Bugatti postoji 110 godina. Mi gledamo jako dugoročno, želimo izgraditi firmu za 100 godina – rekao je Mate Rimac nakon što je lanjskoga srpnja u Dubrovniku predstavljeno spajanje Bugattija.

>> VIDEO Rimac otkrio koliko je Nevera morao potpuno uništiti da se dovrši homologacija: "Jedva čekamo da prvi automobili stignu kupcima"

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PO
pole
16:18 30.04.2022.

Da li je nabavio nove baterije za svoje skupe nefunkcionalne bicikle, neka proba one UltraFire, dosta dugo traju i nisu samo-zapaljive....Firma koja služi za pranje novca većim auto-kućama, kako ne bi plaćale "zeleni porez", jerbo kao ulažu u nove ekološke tehnologije... A ovaj ni bateriju baš sastaviti ne zna... Naručio iz Kine, doći će do Rujna, valjda, jesen je najbolja za vožnju biciklom....

Avatar horuk
horuk
10:48 30.04.2022.

Maketa, maketa, maketa. Za ljevicare je sve to HDZova varka. A oni bi to znali puno bolje napraviti, samo im se momentalno neda.

DU
Dudo
11:20 30.04.2022.

Jel to onaj koji samo obecaje I laze??