Nove pojedinosti slučaja u kojemu je neuračunljivi otac ubojstvom prijetio ženi, kćeri i sinu

S 3,62 promila nasilnik držao pištolj s metkom u cijevi

Foto: Dragutin Šantoši
S 3,62 promila nasilnik držao pištolj s metkom u cijevi
20.10.2009.
u 16:39
Utvrđeno je da je u trenutku počinjenja kaznenih djela Z. K. (51) imao čak 3,62 promila alkohola u krvi, a u spremniku pištolja bilo je još šest metaka.
Pogledaj originalni članak

ORAHOVICA - Policija je javnosti otkrila nove pojedinosti polusatne drame koja je u ponedjeljak oko 15 sati uznemirila stanovnike jednog sela nedaleko od Orahovice.

Pedesetjednogodišnji Z. K. hodao je dvorištem s pištoljem u čijoj je cijevi bio metak i tražio 29-godišnjeg sina da ga ubije. Prislanjajući cijev pištolja na njihove grudi ubojstvom je prijetio i 48-godišnjoj supruzi i 26-godišnjoj kćeri, tražeći od njih da pozovu njihova sina, odnosno brata kako bi ga mogao ubiti, ali one to nisu učinile.

Kako se sin nije pojavljivao, Z. K. se udaljio u prostoriju do gospodarske zgrade gdje su ga oko 15 sati zaskočili i razoružali hrabri orahovički policajci Miroslav Biro, Mario Mataz i Krešimir Lazić. Utvrđeno je da je u trenutku počinjenja kaznenih djela Z. K. (51) imao čak 3,62 promila alkohola u krvi, a u spremniku pištolja bilo je još šest metaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:02 20.10.2009.

taj mirovati neće....što trijezan misli to pijan i uradi