Braća Šarić

S. Šarić: Nisam ih odgajala da mrze homoseksualce

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
S. Šarić: Nisam ih odgajala da mrze homoseksualce
31.12.2010.
u 12:00
Sanju Šarić uznemirli su i naljutili grafiti "Smrt homofobima" i "Fašisti, van iz grada" koji su se nedavno pojavili na ulazu u njihovu zgradu u centru
Pogledaj originalni članak

Osjećam se kao u lošem snu. Ne mogu vjerovati da se ovo događa mojim sinovima koje sam odgajala u vjeri. Ispričavam se i Goranu Hadžiću i homoseksualnim udrugama, ali mislim i da je događaj prenapuhan – kazala je Sanja Šarić, majka braće Miroslava (24) i Marka Šarića (21), koji su u posljednja dva mjeseca iza rešetaka, a sudi im se zbog premlaćivanja vojnoga invalida homoseksualne orijentacije na Trgu kralja Tomislava u središtu Zagreba.

Tablete za smirenje

Zbog stresa je od tada izgubila osam kilograma, a poput supruga Mirka i dalje guta tablete za smirenje. Nije joj jasno zašto im je određen pritvor uzme li se u obzir da su obojici ovo prva kaznena djela.

Govoreći o Miroslavu i Marku kao dobroj djeci s kojima nikad nije imala problema jer su sve svoje obveze uredno izvršavali, istaknula je i da ih je stariji sin, nogometaš i bivši igrač prvog postava NK Dinama i Intera, posljednjih godina prehranjivao.

- Nas petero, imamo još i mlađu kćer, živjeli smo od njegovih primanja do prije šest mjeseci kad je ostao bez angažmana. Sada smo ostali na mizernoj suprugovoj plaći i 250 kuna dječjeg doplatka – kaže Sanja Šarić i dodaje da je mlađi Marko, fotograf, dva dana pošto je završio u pritvoru dobio posao u skladištu. Kategorički opovrgava da joj sinovi imaju išta protiv homoseksualaca, a to argumentira i time da je Miroslav u klubu trenirao s crncima, a sada se u Remetincu zbližio s Kinezom.

Podrška vratara Dinama

Naljutili su ih i uznemirili grafiti "Smrt homofobima", "Fašisti, van iz grada" i "Topla braća Šarić" koji su se prije desetak dana pojavili na zidovima u ulazu u njihovu zgradu u centru, a zbog kojih su i podnijeli prijavu. Miroslava je nahvalio i njegov bivši suigrač, Dinamov vratar Filip Lončarić.

- Ne vjerujem da je Miro ikoga napao bez povoda. On je odličan dečko, uvijek spreman pomoći svima u nevolji, a i izvrstan je nogometaš pa vjerujem da će opet dobiti priliku da to i pokaže – kazao je Lončarić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 169

NJ
Njamanjam
12:29 31.12.2010.

Je je, slučajno su ga 7-8 puta zveknuli po glavi. Jebiga, dogodi se....

GG
ggad
15:51 31.12.2010.

poruka za ...KraljTvrtko... ej opančaru jel se sjećaš traktorijade... e pa bit će je opet.. samo ovaj put preko Drine.. i nemoj da te država Hrvatska toliko frustrira, vjerojatno ćemo opet svi živjet u jednoj državi.. a zvat će se NDH... pozdrav iz Jasenovca... he,he

SN
SnV41
12:36 31.12.2010.

Smrt \"homofilima\"! Neoliberali, van iz grada! :P