Krvavi sukob

S 3,5 promila alkohola u krvi napala ga i izbola kuhinjskim nožem

Foto: Thinkstock
Alkoholizam, alkohol, piće
policija traka (1)
02.09.2016.
u 17:35
Njemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a ona je privedena prvo na policiju, a zatim sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda
Pogledaj originalni članak

T. Č. (35)  završila je u Remetincu jer ju se sumnjiči za pokušaj ubojstva 45-godišnjaka, a napala ga je i ubola kuhinjskim nožem, priopćila je zagrebačka policija. Bila je pijana, a u krvi joj  je izmjereno nevjerojatnih 3,5 promila alkohola.

Sve se odigralo 31. kolovoza u 2.15 u stanu u Čemerničkoj ulici kada je vjerojatno nakon svađe potaknute alkoholom kuhinjskim nožem nasrnula na 45-godišnjaka. Zabila mu je nož u gornji dio prsa te ga je teško ozlijedila.

Njemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a ona je privedena prvo na policiju, a zatim sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda  koji joj je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

>> Vandali palili kontejnere, izazvali požar i zamalo zapalili dječji vrtić

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
markob923
17:40 02.09.2016.

ubio sebe pa ženu

ZE
zelina
18:06 02.09.2016.

Srčana žena Badelova manekenka.

Avatar krcedolac
krcedolac
19:18 02.09.2016.

Malo kritike na račun nas muških uvijek je dobro došlo....