demanti

Sabo ima sve potrebne kvalifikacije, kompetencije i radno iskustvo za direktoricu Državnih nekretnina

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabo ima sve potrebne kvalifikacije, kompetencije i radno iskustvo za direktoricu Državnih nekretnina
14.03.2022.
u 10:00
Za sva prethodna zaposlenja Sabo raspolaže valjanim i uredno potpisanim potvrdama poslodavaca kojima se potvrđuju navodi iz njenog životopisa
Pogledaj originalni članak

Objavljujemo demanti članka objavljenog na portalu www.vecernji.hr od dana 21. veljače 2022.g. pod naslovom ,,Đerek: „Hoće li Sabo ostati direktorica Državnih nekretnina i to temeljem lažiranih referenci?“.

Ispravak objavljujemo u cijelosti: 

"„U članku objavljenom na portalu www.vecernji.hr dana 21. veljače 2022.g. pod naslovom ,,Đerek: ,,Hoće li Sabo ostati direktorica Državnih nekretnina i to temeljem lažiranih referenci?“, objavljeni su neistiniti i uvredljivi navodi u odnosu na moju stranku, gđu Renatu Sabo. 

U samom naslovu i dalje u tekstu (,,... temeljem lažnih referenci") našu stranku se kleveće, insinuira joj se počinjenje kaznenog djela (!), što je apsolutna neistina. Točno je da za sva prethodna zaposlenja gđa Sabo raspolaže valjanim i uredno potpisanim potvrdama poslodavaca kojima se potvrđuju navodi iz njenog životopisa, kao i da za predmetno radno mjesto gđa Sabo raspolaže svim potrebnim kvalifikacijama, kompetencijama i radnim iskustvom.

O tome ujedno svjedoči kontinuirani rast poslovnih rezultata Državnih nekretnina (samo za 2019.g. prihodi povećani za 17%, rashodi smanjeni za 14%, a dobit povećana za rekordnih 73%), te sva redom priznanja za ostvarena postignuća i pozitivna revizijska mišljenja. Nadalje, potpuna informacija čitateljima jest da takve navode iznosi osoba kojoj je ugovor o radu otkazan zbog skrivljenog ponašanja i koja je sa neosnovanim prijavljivanjima počela nakon dostave Poziva za obranu odnosno nakon donošenja odluke o raskidu ugovora zbog skrivljenog ponašanja. 

gđa Renata Sabo po punomoćniku.", stoji u priopćenju odvjetničkog ureda. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.