NEBOJŠA STEFANOVIĆ

'Šešelj će postati predsjednik Srbije ako Vučić ne predloži dobrog kandidata'

03.10.2016.
u 11:51
Stefanović ima puno povjerenje u Vučića i njegove odluke te je siguran da će se voditi "najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata"
Pogledaj originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović uvjeren je kako će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsjednika Srbije koji će voditi računa o interesima zemlje. 

– Uvjeren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za predsjednika Srbije, koji će znati voditi računa o interesima naše zemlje i pomoći da naš narod živi bolje – kazao je Stefanović za Tanjug i upozorio:  – U suprotnom će Šešelj bez sumnje postati predsjednik Srbije.

Stefanović ima puno povjerenje u Vučića i njegove odluke te je siguran da će se voditi "najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata".

>> Šešelj nastavlja provocirati: Kroz desetak dana ću doći u Zagreb

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

OV
Ovozemaljski
12:14 03.10.2016.

Evo sada kada im Seselj postane predsjednik svijet ce imati priliku upoznati Srbe u potpunosti, a mi Hrvati bi se trebali dobro naoruzati jer ovaj ce se ponasati ko mali vođa iz Sj. Koreje. Ovo nece dobro zavrsiti, poznavajuci Srbe, Seselj dobiva glatko u prvom krugu!

GE
genex
12:31 03.10.2016.

to je najbolja moguća vijest za hrvatsku

MA
mare100
12:26 03.10.2016.

Eto vidiš što je demokracija moramo učiti od naših susjeda.Kako kod njih ide sve glatko i sve na lijepi i demokratski način lijevo liberalni ljudi vode državu tako da cijela europa se može i mora ugledati na njih ne samo mi.