ODLUKA

Slavko Vegar nasljeđuje Miljenka Ptičeka za "kormilom" Parkova

Foto: MARKO JURINEC / PIXSELL
Slavko Vegar nasljeđuje Miljenka Ptičeka za "kormilom" Parkova
03.02.2011.
u 11:20
Financijski direktor drugog gradskog komunalca Varkoma dobio je prednost pred Tomislavom Bogovićem i Marinom Bašićem
Pogledaj originalni članak

Slavko Vegar, financijski direktor varaždinskog komunalca Varkoma, odlukom Nadzornog odbora postao je novi direktor drugog komunalca Parkovi. Na čelnom mjestu naslijedit će Miljenka Ptičeka, koji se još nalazi u pritvoru, osumnjičen za 80-ak kaznenih djela u poslovanju Parkova.

Vegar je dobio prednost pred Tomislavom Bogovićem i Marinom Bašićem, s kojima je od 11 kandidata za mjesto direktora ušao u najuži izbor. Inače, Vegar je gradski vijećnik s Nezavisne gradske liste Ivana Čehoka.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PI
prava istina
11:54 03.02.2011.

...a kad Ptiček izađe taman ga bude Vegar uzel za glasnogovornika ili savjetnika....ups!!!

KR
krka
16:01 03.02.2011.

Pazi:iz drugog komunalnog poduzeća, kojem je također večinski vlasnik grad, dolazi novi direktor, koji je sa \'\'nezavisne\'\' liste kosmatoga mafijaša! Stvarno, normalnom čovjeku ide na povračanje! Dolazi kadar koji bu zamaglil dio kriminala koji vjerojatno još nije isplival na površinu žabokrečine zvane gradska uprava i gradska poduzeća. Zamislite da ovi varaždinski alkemičari vladaju Zagrebom, bogme nadmašili bi i to bez konkurencije i samoga banditića od Hercegbosne, pardon purger-grada! Jaj si g Varaždincima i daj im Bože pameti na sljedećim izborima, da više nikada ne glasuju za pokvarenu gamad kak su ovi.

PI
prava istina
11:53 03.02.2011.

Ha, ha, ha.... \"ljudi moji pa jel to moguće\" reklo bi se. Dakle Čehok i dalje tjera po svojem. Ovo je već velika lokalna srpdnja. Ajd Vegar je domaći dečko i riješio je probleme sa glavnim šefom iz Varkoma i nebu više batina, ali ovo je već prevršilo svaku mjeru, postalo je degutantno. A ništa, Slavek primi se posla, za tebe bolje a za grad.... e to bumo vidli (rekli su sljepci).