Zbog napada na humanitarce

Španjolska izdala nalog za uhićenje Benjamina Netanyahua

Foto: Reuters/PIXSELL
Španjolska izdala nalog za uhićenje Benjamina Netanyahua
18.11.2015.
u 13:40
Sudac španjolskog nacionalnog suda Jose de la Mata izdao je nalog prema kojem ga policija mora obavijestiti ako Netanyahu i još šestero osoba uđu u zemlju
Pogledaj originalni članak

Španjolska je izdala nalog za uhićenje izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i sedmero vladinih dužnosnika koji bi se tako mogli naći iza rešetaka ako stupe na španjolsko tlo, javlja Independent.

Sudac španjolskog nacionalnog suda Jose de la Mata izdao je nalog prema kojem ga policija mora obavijestiti ako Netanyahu i još šestero osoba uđu u zemlju.

Nalog je izdan zbog napada izraelskih sigurnosnih snaga na brodove Freedom Flotilla koji su prevozili humanitarnu pomoć 2010. u pojas Gaze. Prilikom napada poginulo je devetero humanitaraca, dok je deseti preminuo  poslije u bolnici.

>> Nove upute za označavanje robe s područja pod okupacijom Izraela

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar d-ano
d-ano
14:21 18.11.2015.

auuu,,,kace ostali (amerikanci )pred sud,,,zbog gorih zlocina,,,,,protiv ljudske rase,,,,naroda i boga,,

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:27 18.11.2015.

Bibi sve više nalikuje na svog idejnog prethodnika Adolfa.

PA
Pape5
15:48 18.11.2015.

Koja sprdačina i licemjerje, samo zbog humanitaraca? A kada će podignut optužnice i raspisat tjeralice za ratne zločine i genocid nad palestinskim narodom, nakon otete zemlje, onoliko razaranja i onoliko ubijenih žena i djece?