Sportske zvijezde došle podržati HDZ

Foto: Foto: Patrik Macek
Sportske zvijezde došle podržati HDZ
30.06.2007.
u 19:34
Pogledaj originalni članak

Poznati sportaši, iako bez stranačkih iskaznica, stigli su u Cibonu kako bi poduprli HDZ. Goran Ivanišević, Pero Metličić, Zdeslav Vrdoljak, Teo Đogaš, Stipe Drviš, Renato Sulić, Ivano Balić i Lino Červar samom su svojom pojavom izazvali oduševljenje.

Sanader je i njima zahvalio na predstavljanju zemlje i dodao da se oni ne bore za stranke, nego za cijelu Hrvatsku. Unatoč tomu zahvalio im je što su došli na sabor stranke koja snažno podupire sport. Goran Ivanišević došao je s trudnom suprugom Tanjom Dragović, koju je nježno držao za ruku.

Dijelili autograme
Druženje sportaša sa Zagrepčanima bilo je uvertira u sabor. Najveća je gužva bila na rukometnom štandu, gdje su Balić i Metličić potpisivali autogram-karte.  Imali smo više od 300 autogram-karti  rekao je Metličić. Balić se morao i fotografirati s obožavateljima.

"Pakleni" su se potpisivali na majice, zastave... Mnogi su stiskali ruke reprezentativcima čestitajući im na lijepim rezultatima.  Vidi se da je rukomet jedan od popularnijih sportova  rekao je Lino Červar, izbornik rukometne reprezentacije, u čijem su društvu bili Damir Polančec, potpredsjednik Vlade i bivši predsjednik rukometašica Podravke Vegete, Željko Kavran, predsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza, i Slavko Goluža... Na saboru HDZ-a bili su i Zdravko i Zoran Mamić, Tomo Butina... U publici su bili i bivši premijeri Šarinić, Gregurić, Valentić i Mateša, a nakon dugo vremena i Hrvoje Šošić.

Zahvalili Sanaderu
Sportaši su zahvalili Sanaderu. Ivanišević je rekao da je Hrvatska u ovom mandatu savladala bekhend, forhend, igru na osnovnoj liniji, a prije nekoliko dana maestralno smo usavršili stil. U sljedećem mandatu usavršit ćemo igru na mreži pa nas uz vodstvo Ive Sanadera čekaju wimbledonski uspjesi, rekao je Goran.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr