čašćenje birača

Šprajc se ispričao: Pogriješio sam, ne znam od kud mi ideja da bi HDZ to učinio

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Šprajc se ispričao: Pogriješio sam, ne znam od kud mi ideja da bi HDZ to učinio
16.06.2020.
u 23:51
- Javili su nam se naši gledatelji iz Dubrave i objasnili da tog vola od prije 30 godina nisu ni platili ni častili ni Tuđman ni HDZ nego su ga ispekli i narod počastili njihovi birači, zagrebački Janjevci - kazao je Šprajc u večerašnjoj emisiji
Pogledaj originalni članak

Zoran Šprajc, voditelj RTL Direkta, ispričao se u večerašnjoj emisiji gledateljima zbog kraja emisije u ponedjeljak jer je, kako kaže, pogriješio kada je rekao da je HDZ prije 30 godina počastio birače u Dubravi većim volom nego je to učinio Miroslav Škoro.

- Naime, u prikazu vola kojim je Miroslav Škoro prošlog vikenda počastio svoju drugu izbornu jedinicu, rečeno je da je to bio 250 kilograma manji tj. lakši vol nego što su birače u zagrebačkoj Dubravi prije 30 godina počastili Franjo Tuđman i HDZ. Time se sugeriralo kako su Tuđman i SK-HDZ prema biračima nekad bili šire ruke nego danas Miroslav Škoro i Domovinski pokret.

Međutim, javili su nam se naši gledatelji iz Dubrave i objasnili da tog vola od prije 30 godina nisu ni platili ni častili ni Tuđman ni HDZ nego su ga ispekli i narod počastili njihovi birači, zagrebački Janjevci. I da budem iskren ne znam ni je otkud mi ideja da je HDZ ikad ikoga s nečim počastio, 30 godina uglavnom smo mi njih častili. U tom smislu, premda je Miroslav Škoro častio manjim volom, ipak je za razliku od HDZ-a čovjek častio, ali zna se tko će na kraju platiti i tog vola - kazao je Šprajc, prenose Vijesti.hr.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

Avatar Οsvetnik Еrnesta Fulira
Οsvetnik Еrnesta Fulira
00:14 17.06.2020.

E, kako ces ti, Jovanovicu, polizati ove svoje rijeci uvecer, 5. srpnja....

DU
Deleted user
00:18 17.06.2020.

Opet vol o volu.

DI
Dingač
00:35 17.06.2020.

zasramio se jovanović svog oca koga nije ni upoznao (tko zna tko ga napravi) i tako iskompleksiran dade sebi prezime šprajc. sada isfrustriran jarac pljuje po svemu što je hrvatsko i tradicionalno.