IZVJEŠTAVA ZA RTS

Srpski reporter izazvao pomutnju na mrežama, svi poludjeli za njim: 'Počet ću opet gledati televiziju'

Foto: Screenshot/RTS
Srpski reporter izazvao pomutnju na mrežama, svi poludjeli za njim: 'Počet ću opet gledati televiziju'
03.01.2024.
u 11:18
Topalović je bio na ulicama Beograda u vrijeme izbora koji su se održavali sredinom prosinca, a njegova fotografija u kojoj u jednoj ruci drži mikrofon, a u drugoj slušalicu u uhu obišla je društvene mreže
Pogledaj originalni članak

Igor Topalović, reporter srbijanskog javnog servisa RTS, izazvao je prošle nedjelje pomutnju na društvenim mrežama kada je netko objavio fotografiju njega dok izvještava. Brojni pratitelji primijetili su Topalovića zbog njegovog izgleda, a neki su pisali kako će ''zbog njega početi ponovno gledati televiziju''.

Topalović je bio na ulicama Beograda u vrijeme izbora koji su se održavali sredinom prosinca, a njegova fotografija u kojoj u jednoj ruci drži mikrofon, a u drugoj slušalicu u uhu obišla je društvene mreže. Brojne je vjerojatno i dodatno razveselilo vidjeti da je Topalović u međuvremenu kreirao i svoj TikTok profil. 

On je tako objavio snimke bloopersa, odnosno isječka sa reportaža koje nikad nisu emitirane. Često je razgovarao s kamermanom, ponavljao iste kadrove, a ni psovke mu nisu strane. Riječ koja ga je naživcirala bila je - iregularno, a koju nikako nije mogao izreći pravilno. U jednom kadru se i nasmijao ženi koja je skoro prošla ispred njega dok je snimao prilog. 

- Konačno nešto lijepo na ovim izborima - pisalo je u komentarima.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar votum
votum
23:23 03.01.2024.

A o tom nas obavještavate ovdje jer? Zašto? Mater vam gleda RTS pa ste mislili da je zanimljivo? Jbvmpsmtr!

Avatar Moodleen
Moodleen
13:30 03.01.2024.

Dragi Bože, do kad bu ovo trajalo? Pod hitno nam treba nova devedesetpeta! I izvjesni "fergusonrally"...