DVOJAC IZ BIH OPERIRAO ČRNOMERCEM

Stajala ih prijava za protuzakonit boravak

Foto: Arhiv VL/Reuters
Stajala ih prijava za protuzakonit boravak
09.11.2009.
u 12:35
Mladić i djevojka iz BiH najprije su privedeni jer su protuzakonito boravili u Republici Hrvatskoj, a zatim je kod njih pronađena droga i ukradene stvari.
Pogledaj originalni članak

Istražnom su sucu privedeni S. T. (27) i A. Ć. (33), podrijetlom iz BiH, pod kaznenom prijavom za zlouporabu droge. Kod njih je pronađeno 12,9 grama amfetamina i više mobilnih telefona te raznih tableta.

Mladić iz Sovića (S. T.) i djevojka iz Sarajeva (A. Ć.) najprije su privedeni jer su protuzakonito boravili u Republici Hrvatskoj. Tada je kod njih pronađena droga popularno zvana "speed" pa je prema sudskom nalogu pretražen i iznajmljeni stan na području Črnomerca u kojemu su boravili. Utvrđeno je kako su nepoznatog dana od nepoznate osobe nabavili drogu koju su u tom stanu prepakiravali pa preprodavali.

U stanu su pronađene i veste s rupama od kodova kakvi se stavljaju u dućanima za sprečavanje krađe. Utvrđeno je kako su veste, vrijedne oko osam tisuća kuna, ukradene 24. 10. ove godine iz Vero mode i Peek and Cloppenburga u zagrebačkom City centru pa se mladića tereti i za dvije krađe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
14:40 09.11.2009.

Stajala ih prijava za protuzakonit boravak, ne hrvati nemaju šta tražiti tu u polu EU !