Stjepan Gnječ objavio kandidaturu za predsjednika RH

Foto: Dino Stanin/VLM
Stjepan Gnječ objavio kandidaturu za predsjednika RH
10.10.2009.
u 14:13
Predsjednik Gospodarske stranke kampanju je započeo na zadarskom autobusnom kolodvoru, uz zvuke limene glazbe.
Pogledaj originalni članak

Na iznimno neobičan način danas je u Zadru na predsjedničku kampanju započeo Stjepan Gnječ, inače predsjednik Gospodarske stranke. Naime, 80-ak članova i čelnica njegove članke iskrcali su se iz autobusa na autobusnom kolodvoru u Zadru odakle su u povorci praćeni zvucima limene glazbe krenuli prema hotelu Kolovare u kojem su održali predstavljanje svojega kandidata.

Govoreći o svojoj viziji i programu Stjepan Gnječ je pak kazao kako oni znaju da je Hrvatska umorna od uvijek istih kandidata koji se javljaju ne birajući sredstva samo da i dalje ostanu u svojim udobnim foteljama, ne mareći za Hrvatsku i narod kojega predstavljaju i koji ih krvavo plaća otkidajući doslovno iz usta.

- Upravo zato javlja se potreba za kandidatima, novim i neovisnim osobama koji će imati misiju, viziju, volju, želju, znanje, ambicije, neustrašivost i jačinu razriješiti gordijski čvor svih nametnutih i proizvedenih problema - kazao je između ostalog Stjepan Gnječ, kojemu je po završetku predstavljanja jedan od potpredsjednika njegove stranke potom preko glave prebacio predsjedničku lentu, praćen gromoglasnim pljeskanjem nazočnih članova.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
21:18 18.10.2009.

Gospodarska stranka s poljoprivrednog gospodarstva.

KA
kajinx
14:29 10.10.2009.

Jako pohvalno da Večernji List stalno piše o kandidaturi Miroslava Tuđmana!

OB
-obrisani-
17:13 10.10.2009.

Stjepane ako nisi ništa ukrao ili pronevjerio, onda se mani ćorava posla, jer će malo tko za tebe glasati. Hrvatski narod je mazohistički nastrojen i samo glasa za dokazane lopine koji znaju lagati okruglo, a ne kockasto da zapinje.