GAF TJEDNA

Što je Glavaša dovelo u stanje da reklamira Hitlerovo vino na Facebooku

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Što je Glavaša dovelo u stanje da reklamira Hitlerovo vino na Facebooku
16.08.2015.
u 12:15
Hitlera je zamijenio Titom, a hvali se i šajkačom te Pavelićem
Pogledaj originalni članak

Što čovjeka s iskustvom kakvo ima Branimir Glavaš može dovesti u stanje da od svih fotografija s ljetovanja na otoku Ugljanu, na svojoj popularnoj Facebook stranici, objavi onu na kojoj pozira iza dvije butelje vina s likom Hitlera?! Što je htio reći? Valjda ne da mu je on uzor.

Nakon što su neki i “lajkali” tu objavu, nacistička je reklama ipak uklonjena s Glavaševa Facebook profila te zamijenjena fotkom butelja s likom Tita uz komentar: “Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti svijeta?”

Zbog nepromišljenosti već se ispričavao zbog fotografije obješenih ljudi. Još na svome profilu ima fotografije sebe ispod slike Ante Pavelića i prijateljeva sina sa šajkačom. Inače, Glavaš piše da je svrha njegove Facebook stranice iznošenje “političkih razmišljanja o društvenim aktualnostima”. Ta opsjednutost prošlošću i simbolima zločina dok iščekuje novo suđenje za ratne zločine mogla bi postati predmet i ozbiljne psihoanalize.

>> Branimir Glavaš ljetne večeri provodi pijući vino s likom Hitlera!

>> Nakon Hitlera Glavaš nazdravlja kumrevačkim vinom s likom Tita!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 128

AN
antijugoslavencina
12:34 16.08.2015.

Čovjek je samo odlučio probati vina sa etiketom top 10 svjetskih zločinaca i diktatora. Nakon Hiće na red je došao i bravar iz Kumrovca a slijede Staljin & co.!

NE
Nera2
14:15 16.08.2015.

Kako to mislite reklamira, onako kao što gotovo svaki fejsbukovac "reklamira" svaki pojedini obroki i popijenu kavu? Kad već hodočastite po tuđim facebook profilima, kako to da nam niste ponudili na uvid prepirku Ostojić - Francišković, koja je za g. Franciškovića imala užasne posljedice?

KI
Kissinger
14:09 16.08.2015.

Kakav gaf ? ! To nije gaf , to je obični PRIMITIVIZAM i GLUPOST. Taj čovjek ne zaslužujem medijski prostor , već samo onaj zatvorski . Primjer ne funkcioniranja države i zakona je ON.