IMA DVA UVJETA

Što znači Putinova ponuda za mir? Tajming nije slučajan, a želi i gradove pod kontrolom Kijeva

Foto: ANTON VAGANOV/REUTERS
Što znači Putinova ponuda za mir? Tajming nije slučajan, a želi i gradove pod kontrolom Kijeva
14.06.2024.
u 19:45
Savjetnik ukrajinskog lidera Zelenskog Mihajlo Podoljak odbacio je jučer Putinov plan, rekavši da to nije bio ozbiljan pokušaj dogovora o miru.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 79

AB
allain.biger
19:58 14.06.2024.

Skuzio je da tolika financijska pomoc Amerike i EU za Ukrajinu je za njega previse i da bi mogao izgubiti rat pa sad izvodi bijesne gliste to je sve. Sa zlocincem nema pregovora.

XX
XXXL
20:13 14.06.2024.

Putinova "ponuda", koja je totalno bez veze, naravno nije za sada uopće ozbiljna, i samo je testiranje reakcije Zapada, ali istovremeno znači, da se Rusiji prije svega ekonomski polako klima, za što ima više indikatora. Zapad i Ukrajina trebaju se dalje odlučno boriti i samo čekati dok se Rusija pošne dalje rastakati. Sve je to slično početku raspada SSSR. Rusi jedino što imaju je veliki jezik.

JO
JozoM
20:26 14.06.2024.

Rusi su svojim potpisom 1994.g. priznali medunarodne granice Ukrajne, sada ih ne priznaju.. .ako taj prijašnji potpis tj. priznanje granica sada ne vrijedi. ... Koliko dugo bi vrijedio neki novi potpis nekakvog ugovora?