U Ministarstvu obrane

Susreli se predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Krstičević!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Damir Krstičević
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Damir Krstičević
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Damir Krstičević
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Damir Krstičević i Andro Krstulović Opara
19.07.2017.
u 17:10
Izvori u MORH-u kažu da je sastanak "prošao u redu".
Pogledaj originalni članak

U MORH-u je danas došlo do nejavnog susreta, jer je u kabinetu ministra obrane Damira Krstičevića osvanula - predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Kako je takav susret ipak teško zatajiti, saznalo se da je dolazak predsjednice bio dogovoren prije medijskih "iskrenja", pa sastanak ne da nije otkazan, nego je iskorišten da se, osim o ranije dogovorenim temama razgovara i o požarima, izjavama i nuđenim ostavkama. 

Izvori u MORH-u kažu da je sastanak "prošao u redu". 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

BO
bojuki1
17:34 19.07.2017.

Čelni čovjek DUZS Lozančić (SDP-ovac) naTV-u izjavljuje da on ni sada nije siguran kada je uputio vojsci poziv za pomoć, a glavni vatrogasac Tucaković (sdp-ovac) nije tražio nikakvu pomoć vojske, nije čak tražio ni pojačanja iz ostatka Hrvatske dok nije vrag odnio šalu, sporo je reagirao. Partijski mediji se ne bave ovom dvojicom koji su najodgovorniji u sustavu već predsjednicom Kolindom, nju blate, prozivaju, svađaju je s Plenkovićem, a Krstičević naivno nasjeda na sve te partijsk-medijske spinove kao i premijer kojem izvješća pismenim i usmenim putem dostavljaju SDPTucaković i Lozančić. Predsjednica je izjavila da je vojska trebala prije izaći ne teren optužujući Lozančića i Tucakovića koji su sabotirali pozive vojsci upomoć, ali mediji su prodali svoje spinove o odgovornosti Krstičevića koji je emotivno na sve reagirao, ali kad se ohladio i vidio da su ga novinari na terenu obmanjivali, shvatio je sve. Uglavnom, čovjek iz HEPa je rekao da nije uzrok požara iskra sa dalekovoda, dakle požari su očito podmetnuti, sa svime se kasnilo i sve mi ovo smrdi na dobro isceniran plan koji je trebao proći s nekom velikom tragedijom. Državni vrh uopće nije svjestan kakve ljude ima u sustavu, kako partijski mediji manipuliraju i kako ove požare iskorištavaju za rušenje političkog vrha. Predsjednice Kolinda, Plenkoviću, Krstičeviću i Božinoviću, otvorite oči, piromani na terenu, u sustavu, te medijima i oporbi ne spavaju i rade sve da vas unište.

HR
Hrvatska
17:17 19.07.2017.

Ljevicari hoce posvaditi predsjednicu i ministra. Uzalud im.

Avatar nekakav
nekakav
17:21 19.07.2017.

ministar se izletio, nije on bio cilj kolindine opaske. a čitate li vi američke medije o požarima tamo? ne osuđuju nikog, već traže pomoć.... ni u kanadi ne osuđuju nikog, traže pomoć. ni u rusiji ne osuđuju državu, a požar su gasili čak i izazivanjem kiše. eh, taj putin, što hoće napasti svijet... sad i kišu izaziva!!