trzavice na suđenju

Sanader vikao i upadao sutkinji u riječ. Izbacila ga je iz sudnice!

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Ivo Sanader
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
ivo sanader
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
Ivo Sanader,Planinska
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
Ivo Sanader,Planinska
08.04.2014.
u 11:44
Problem je nastao kada je zamjenik ravnatelja USKOKA-a Tonči Petković svjedoka upitao je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika Vlade, čuo da mu je Sanader dao naredbu da iz kuće u Kozarčevoj odvozi neke slike
Pogledaj originalni članak

Tijekom svjedočenja voditelja osiguranja bivšeg premijera Ive Sanadera Davora Blaževića Tigra u nastavku suđenja za aferu Planinska, sutkinja Jasna Smiljanić naložila je sudskom osiguranju da Ivu Sanadera izvedu iz sudnice jer je prije toga ušao u raspravu s njom, upadao joj je u riječ te tražio da govori iako ga je upozoravala da ne može govoriti istodobno s njom.

Problem je nastao kada je zamjenik ravnatelja USKOKA-a Tonči Petković svjedoka upitao je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika Vlade, čuo da mu je Sanader dao naređenje da iz kuće u Kozarčevoj odveze neke slike. Ivo Sanader u tom trenutku počeo je vikati da Mikuljan nije radio na osiguranju kuće, a kako se nakon opetovanih upozorenja nije primirio, sutkinja je naložila da ga izvedu iz sudnice.

>>Na elaboratu navedeni naručitelji iako to nije uobičajeno

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

DU
Deleted user
12:04 08.04.2014.

Gdje su bili ti Uskoci dok se Sanader sprdao s novcem poreznih obveznika?

Avatar medo brundo
medo brundo
16:00 08.04.2014.

pa nemože se nikome suditi bez dokaza ...na temelju....rekla-kazala .....pa ni Sanaderu....bez obzira koliko je percepcija ovakva i onakva... ......... pa i onoj Merzelici....koja je stvarno bahata i prepotentna se sudi...bez veze .....kao ona je rekla Poreznoj upravi ..ovo i ono....ha ha ha ha pa kakva je to porezna uprava...koja radi na riječ neke Županice... ......ljudi moji...pa kakva je OVO Država.?????....kakvo je OVO Sudstvo ?????

UM
Umjereni
12:21 08.04.2014.

@Natalija Ternova Gdje je bio Uskok dok se Sanader sprdao s novcem? Pa nije mogao djelovati jer Dorh nije mogao pokretati istrage protiv njih. Protiv onih istih kojima 20% anketiranih na sljedećim izborima daje svoj glas. Eto razloga zašto ova država ne može naprijed. Kriminal nije razlog da te se ne bira u ovoj državi. Sad gledaj kako će mi ta ista banda dijeliti minuse.