Novi smjer

Sutra kongres u Lisinskom: Živi zid predstavlja 'vladu u sjeni'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sutra kongres u Lisinskom: Živi zid predstavlja 'vladu u sjeni'
28.04.2018.
u 17:07
Stranka kojoj ankete predviđaju poziciju onih bez kojih se nakon idućih izbora neće moći sastaviti vlast predstavit će svoj program
Pogledaj originalni članak

Funkcioniranje Živog zida od ovoga bi vikenda trebalo više nalikovati na ono kakvo smo navikli gledati u konvencionalnim strankama. Oni će, naime, na velikom kongresu u dvorani Lisinski u nedjelju predstaviti svoj program, ali i ljude koje će ponuditi biračima kao potencijalne ministre, odnosno formirati “vladu u sjeni”.

Stranka na kongresu namjerava okupiti više od 1500 članova i simpatizera, čime nakon sedam godina postojanja namjeravaju pokazati kako su uspjeli steći članstvo u svim krajevima Hrvatske i da je riječ o stranci na koju se može računati na nacionalnoj razini, a ne samo o udruzi koja se bori protiv deložacija.

Program će na kongresu predstaviti kroz pojedine resore, od pravosuđa, poljoprivrede, zdravstva... Posebnu će pozornost, najavljuju, posvetiti i području borbe protiv korupcije te inovacijama i novim tehnologijama, poduzetništvu i demografiji. Okupljenima na kongresu uvodno će se obratiti predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić, govorit će i drugi iz stranke kojoj najnovije ankete pokazuju novi, nezanemariv rast, a neformalno se najavljuje i dolazak nekih sportskih i glazbenih zvijezda, no o koje je točno riječ, za sada se ne može doznati.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

0
0
18:52 28.04.2018.

Vladu , Jovana i Igora u sjeni...

MO
moroder
19:30 28.04.2018.

ako ovi dodju na vlast, mozemo svi zajedno u Irsku

MA
maziko
20:27 28.04.2018.

Ha ha ha ha ha haaaaa