Općinski sud

Sutra početak suđenja zastupniku SDP-a Mariju Mohariću

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Sutra početak suđenja zastupniku SDP-a Mariju Mohariću
06.02.2012.
u 13:12
Tereti se da je prodao općinski stan bez prethodne procjene Porezne uprave te da je zaposlenicima općine dijelio stimulacije bez odluke Općinskog vijeća
Pogledaj originalni članak

Na Općinskom sudu u Čakovcu za utorak u 8.30 sati zakazana je glavna rasprava u kaznenom predmetu protiv SDP-ova saborskog zastupnika i načelnika općine Goričan Marija Moharića. Optužen je za počinjenje kaznenog djela protiv službene dužnosti i nesavjestan rad, za što može dobiti novčanu kaznu ili do tri godine zatvora.

Tereti se da je prodao općinski stan bez prethodne procjene Porezne uprave te da je zaposlenicima općine dijelio stimulacije bez odluke Općinskog vijeća. On tvrdi da su mu je sve smjestio lokalni HDZ. Moharić je prvi zastupnik novog saziva Hrvatskog sabora kojemu je skinut imunitet.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KR
krka
16:30 06.02.2012.

Joj meni, još jedan iz \'\'Plana 21\'\' i ekipe PravDa.Hm, nije loše, mislim za njih; niti dva mjeseca na vlasti, bruka i sramota svaki dan. Još kad isplivaju sva govna na i oko Gazić Kradimira, bogme bu smrdelo do Pekinga, do Ujdurovičevih pajdaša. Jaj si ga nama, ko bu izdržal do sljedečih izbora???Ak ih i doživimo, bumo očerupani kak 7 letna kokoš!

OB
-obrisani-
20:22 06.02.2012.

Šta li je on \"pošteno\" muljao, ha, ha, ha

HS
Hrvatski sin
21:13 06.02.2012.

ako su maknuli optužnice protiv linića,čačića,jovanovića,jakovčića.... bar bi bio red da ovog spreme u buksu.ako opće drže do neke male moralne ravnoteže.